Keep On Learning

Keep on Learning is de campagne .....

.....om (meer) werknemers én werkgevers in Noordoost-Brabant actief aan de slag te laten gaan met hun eigen ontwikkeling.

 

Waarom is dat nodig? Omdat de arbeidsmarkt flink in beweging is. Vooral de toenemende digitalisering en robotisering hebben een grote impact op het werk van vandaag en morgen. De snelheid waarmee banen verdwijnen en veranderen, zorgt ervoor dat vele vacatures niet op tijd ingevuld kunnen worden. Vooral in de sectoren techniek, logistiek, zorg en ICT zijn bedrijven en organisaties dringend op zoek naar goed opgeleide mensen.

Voor een goede toekomst is het dus noodzakelijk dat iedereen zich voortdurend blijft ontwikkelen. In Keep on Learning hebben bedrijven, overheden, onderwijsinstellingen, werkgevers- en werknemersorganisaties in AgriFood Capital Werkt!, het arbeidsmarktprogramma van Noordoost-Brabant, de handen ineen geslagen om het thema 'leven lang leren' in de regio te activeren.  

Werkgeversestafette in de regio

Werkgevers die aan de slag zijn met 'leven lang leren' willen we in het zonnetje te zetten. Dit doen we met de uitreiking van het Keep on Learning Estafettestokje. Werkgevers kunnen het stokje krijgen door te laten zien hoe ze bijdragen aan de ontwikkeling van hun medewerkers. Als ambassadeur van de campagne inspireren ze andere werkgevers . 

Werkgevers kunnen zichzelf of anderen nomineren voor het estafettestokje. Elke stokjeshouder draagt zelf ook een kandidaat aan. Een onafhankelijk team beoordeelt welke inzending het meest bijdraagt aan het doel en regionale effect van de campagne voor werkgevers en inwoners. Hierbij wordt vooral gekeken naar de inzet op Duurzame Inzetbaarheid en naar personeelsbeleid gericht op leren en stimuleren van werknemers. 

Het stokje gaat van werkgever naar werkgever. De estafette die zo ontstaat. zet de Noordoost-Brabantse werkgevers en hun initiatieven in de schijnwerpers.
 

Werkgever nomineren? Ga naar het aanmeldformulier.

Maak kennis met onze Ambassadeurs

Wat kunnen werkgevers doen voor de ontwikkeling van hun medewerkers?

Enkele werkgevers delen hun ervaringen.... 

Met dank aan Brabant Zorg, DRT Vloeren en Heineken.

 

Ik wil op de hoogte gehouden worden van de ontwikkelingen binnen Agrifood Capital.

Ik ben ouder dan 16 jaar en ga akkoord om de nieuwsbrief te ontvangen. Voor meer informatie over je rechten, inschrijven en uitschrijven zie onze privacy verklaring.

Gezocht: mensen met een passie voor agrifood!

Noordoost-Brabant is de unieke topregio in AgriFood. Een plek waar aanpakkers, vernieuwers en uitblinkers laten zien wat ze in huis hebben. Hier groeien we sámen door innovaties naar de markt te brengen, bij te dragen aan duurzaamheid, jonge mensen op te leiden en stevig in te zetten op het brede netwerk. Onze projecten – in alle soorten en maten – zijn interessant voor organisaties die actief zijn in de agrifood sector óf daarbuiten.

We zijn altijd op zoek naar inspirerende mensen of bedrijven die zich aan willen sluiten. Bent u op zoek naar een samenwerking? Of heeft u misschien een springplank voor talent te bieden? Welkom bij AgriFood Capital.

We doen het gewoon. Doet u ook mee?