Hier bevindt het Estafettestokje zich in Boxtel

Estafettestokje voor Vion Food Group 

De Werkgeversetafette Keep on Learning trapte af in maart 2018 met het eerste estafettestokje voor Vion Food Group.

Roy Paalman: “Ik ben er trots op dat wij het eerste Estafettestokje voor werkgevers hebben gekregen. Zo kunnen we laten zien dat opleiden en ontwikkelen bij ons hoog in het vaandel staat. Eigen inzet en eigen initiatief, en vooral de bewustwording hiervan bij medewerkers, vinden we als werkgever erg belangrijk.” 

Duurzame inzetbaarheid is een van de pijlers binnen het HR-beleid van Vion. “Investeren hierin zorgt ervoor dat medewerkers vaardig en wendbaar blijven en goed voorbereid zijn op de toekomst”, vervolgt Roy Paalman. “Ik hoop dat wij hierbij een inspiratie kunnen zijn voor andere bedrijven in de regio.”
 


Ga naar het persbericht van 26 maart 2018.

 

Korte toelichting van de jury

"Vion geeft sinds een aantal jaar op een aansprekende en inspirerende manier vorm en inhoud aan duurzame inzetbaarheid van zijn mensen. Dat gebeurt via drie pijlers ‘passie en motivatie’, ‘vitaal en weerbaar’ en ‘vaardig en wendbaar’. Alle medewerkers worden gemotiveerd, geactiveerd én gefaciliteerd om te (blijven) leren en ontwikkelen. Hierbij staat bewustwording van het nut en noodzaak om te (blijven) leren en ontwikkelen centraal. Vion laat zien dat ook in een vrij traditionele sector zoals de vleesindustrie blijven leren een must is."

 

 

Ik wil op de hoogte gehouden worden van de ontwikkelingen binnen Agrifood Capital.

Ik ben ouder dan 16 jaar en ga akkoord om de nieuwsbrief te ontvangen. Voor meer informatie over je rechten, inschrijven en uitschrijven zie onze privacy verklaring.

Gezocht: mensen met een passie voor agrifood!

Noordoost-Brabant is de unieke topregio in AgriFood. Een plek waar aanpakkers, vernieuwers en uitblinkers laten zien wat ze in huis hebben. Hier groeien we sámen door innovaties naar de markt te brengen, bij te dragen aan duurzaamheid, jonge mensen op te leiden en stevig in te zetten op het brede netwerk. Onze projecten – in alle soorten en maten – zijn interessant voor organisaties die actief zijn in de agrifood sector óf daarbuiten.

We zijn altijd op zoek naar inspirerende mensen of bedrijven die zich aan willen sluiten. Bent u op zoek naar een samenwerking? Of heeft u misschien een springplank voor talent te bieden? Welkom bij AgriFood Capital.

We doen het gewoon. Doet u ook mee?