Het Keep on Learning estafettestokje is bij Sint Jozefoord

Werkgeversestafettestokje bij zorginstelling Sint Jozefoord in 's-Hertogenbosch

Opleidingsfunctionaris Jeanne Opdam is blij met deze waardering: “In de geest van de zusters willen we niet alleen goed voor onze cliënten zorgen maar ook voor onze medewerkers. We willen ruimte geven aan alle talenten want iedereen kan leren en zichzelf verder ontwikkelen. Ik hoop dat we hiermee een inspiratiebron voor anderen zijn."

 

Lees hier het persbericht.

Korte toelichting van de jury

"In Sint Jozefoord gaan zorgen en leren hand in hand. Het zit in het DNA van deze zorginstelling, vanuit de historie ook zo gegroeid. Vooral bijzonder is de vernieuwende manier waarop onderwijs en praktijk samen optrekken ten gunste van de kwaliteit en professionaliteit van de zorgsector. Zo leren medewerkers van stagaires en andersom leren de opleidingen van de praktijk. Op alle niveaus wordt er geïnvesteerd in persoonlijke groei en ontwikkeling. Het Keep on Learning estafettestokje gaat met recht naar Sint Jozefoord."

Ik wil op de hoogte gehouden worden van de ontwikkelingen binnen Agrifood Capital.

Ik ben ouder dan 16 jaar en ga akkoord om de nieuwsbrief te ontvangen. Voor meer informatie over je rechten, inschrijven en uitschrijven zie onze privacy verklaring.

Gezocht: mensen met een passie voor agrifood!

Noordoost-Brabant is de unieke topregio in AgriFood. Een plek waar aanpakkers, vernieuwers en uitblinkers laten zien wat ze in huis hebben. Hier groeien we sámen door innovaties naar de markt te brengen, bij te dragen aan duurzaamheid, jonge mensen op te leiden en stevig in te zetten op het brede netwerk. Onze projecten – in alle soorten en maten – zijn interessant voor organisaties die actief zijn in de agrifood sector óf daarbuiten.

We zijn altijd op zoek naar inspirerende mensen of bedrijven die zich aan willen sluiten. Bent u op zoek naar een samenwerking? Of heeft u misschien een springplank voor talent te bieden? Welkom bij AgriFood Capital.

We doen het gewoon. Doet u ook mee?