Het stokje is in Mill

Werkgeversestafettestokje van juni is voor Van der Horst Aannemers

Antoon van der Horst: “Persoonlijke ontwikkeling is een belangrijk onderdeel van onze bedrijfsstrategie. Ik vind het fantastisch dat wij deze keer het estafettestokje hebben gekregen. Zo kunnen we andere werkgevers inspireren.“ 
 
 

 

 

korte toelichting van de jury

"Van der Horst aannemers is een inspiratie voor andere werkgevers. Niet alleen op de eigen werkvloer is de leven lang ontwikkelen cultuur zichtbaar maar ook op de scholen en opleidingen die door het bedrijf geinspireerd worden. De bouw is een sector die flink in beweging is en Van der Horst aannemers beweegt flexibel mee. Met alle ruimte voor elke medewerker om te ontwikkelen en te groeien. Het Keep on Learning estafettestokje is dan ook dik verdiend!"

Ik wil op de hoogte gehouden worden van de ontwikkelingen binnen Agrifood Capital.

Ik ben ouder dan 16 jaar en ga akkoord om de nieuwsbrief te ontvangen. Voor meer informatie over je rechten, inschrijven en uitschrijven zie onze privacy verklaring.

Gezocht: mensen met een passie voor agrifood!

Noordoost-Brabant is de unieke topregio in AgriFood. Een plek waar aanpakkers, vernieuwers en uitblinkers laten zien wat ze in huis hebben. Hier groeien we sámen door innovaties naar de markt te brengen, bij te dragen aan duurzaamheid, jonge mensen op te leiden en stevig in te zetten op het brede netwerk. Onze projecten – in alle soorten en maten – zijn interessant voor organisaties die actief zijn in de agrifood sector óf daarbuiten.

We zijn altijd op zoek naar inspirerende mensen of bedrijven die zich aan willen sluiten. Bent u op zoek naar een samenwerking? Of heeft u misschien een springplank voor talent te bieden? Welkom bij AgriFood Capital.

We doen het gewoon. Doet u ook mee?