Keep on Learning on Tour. Deze maand is het Estafettestokje in Erp

Het Estafettestokje van januari is voor Van den Bosch Transporten

Director Staff services Michiel van Kessel is trots op de manier waarop Van den Bosch de mens centraal zet. “In een complexe en competitieve omgeving willen we als logistiek dienstverlener voorop blijven lopen. Onze medewerkers vormen daarbij de motor voor groei en innovatie. We investeren doorlopend in Learning & Development en stimuleren onze medewerkers om het beste uit zichzelf én elkaar te halen.”

 

Ga naar het persbericht van 15 januari 2019 over het Keep on Learning Estafettestokje voor Van den Bosch Transporten.

KORTE TOELICHTING VAN DE JURY

Van den Bosch maakt leren tot een echte beleving, niet alleen figuurlijk maar ook letterlijk met het Van den Bosch Experience centrum. Voor zowel nieuwe medewerkers als voor mensen die er al langer werken, zijn trainingen ontwikkeld waarin theorie en praktijk goed op elkaar aansluiten. Deze programma's stellen medewerkers in staat om regie op de eigen loopbaan te nemen én te houden. Dit alles maakt Van den Bosch tot een voorbeeldbedrijf op gebied van leven lang ontwikkelen en duurzame inzetbaarheid. Deze inspirerende werkgever krijgt terecht het Estafettestokje."

Ik wil op de hoogte gehouden worden van de ontwikkelingen binnen Agrifood Capital.

Ik ben ouder dan 16 jaar en ga akkoord om de nieuwsbrief te ontvangen. Voor meer informatie over je rechten, inschrijven en uitschrijven zie onze privacy verklaring.

Gezocht: mensen met een passie voor agrifood!

Noordoost-Brabant is de unieke topregio in AgriFood. Een plek waar aanpakkers, vernieuwers en uitblinkers laten zien wat ze in huis hebben. Hier groeien we sámen door innovaties naar de markt te brengen, bij te dragen aan duurzaamheid, jonge mensen op te leiden en stevig in te zetten op het brede netwerk. Onze projecten – in alle soorten en maten – zijn interessant voor organisaties die actief zijn in de agrifood sector óf daarbuiten.

We zijn altijd op zoek naar inspirerende mensen of bedrijven die zich aan willen sluiten. Bent u op zoek naar een samenwerking? Of heeft u misschien een springplank voor talent te bieden? Welkom bij AgriFood Capital.

We doen het gewoon. Doet u ook mee?