Het Estafettestokje is in Oss

Werkgeversestafettestokje Keep on Learning van november is voor Kemkens 

 
Directeur Henri Elsen: "Wij zijn blij met deze waardering. Bij Kemkens staat leven lang ontwikkelen hoog in het vaandel. In onze branche worden hoge eisen gesteld aan medewerkers. Persoonlijke groei en ontwikkeling van medewerkers vinden we dan ook zeer belangrijk. En vakbekwame en blije medewerkers zorgen weer voor blije klanten."
 
 
 

 

Korte toelichting van de jury

Kemkens is een begrip in Oss en omgeving. Alles draait om service en dienstverlening en klanten stellen daarin steeds hogere eisen. Om daaraan te voldoen, vraagt niet alleen om het bijhouden van vakkennis. Dit vraagt ook om aandacht voor persoonlijke groei en ontwikkeling van medewerkers. Kemkens heeft oog voor beide aspecten, in alle lagen van de organisatie. De manier waarop het bedrijf medewerkers ondersteunt en faciliteert is een voorbeeld voor velen. 

Ik wil op de hoogte gehouden worden van de ontwikkelingen binnen Agrifood Capital.

Ik ben ouder dan 16 jaar en ga akkoord om de nieuwsbrief te ontvangen. Voor meer informatie over je rechten, inschrijven en uitschrijven zie onze privacy verklaring.

Gezocht: mensen met een passie voor agrifood!

Noordoost-Brabant is de unieke topregio in AgriFood. Een plek waar aanpakkers, vernieuwers en uitblinkers laten zien wat ze in huis hebben. Hier groeien we sámen door innovaties naar de markt te brengen, bij te dragen aan duurzaamheid, jonge mensen op te leiden en stevig in te zetten op het brede netwerk. Onze projecten – in alle soorten en maten – zijn interessant voor organisaties die actief zijn in de agrifood sector óf daarbuiten.

We zijn altijd op zoek naar inspirerende mensen of bedrijven die zich aan willen sluiten. Bent u op zoek naar een samenwerking? Of heeft u misschien een springplank voor talent te bieden? Welkom bij AgriFood Capital.

We doen het gewoon. Doet u ook mee?