Patissier-eigenaar Chris van Kempen: “Ik wil mensen prikkelen en motiveren door ze de fijne kneepjes van ons prachtige vak bij te brengen. Maar ook ik zelf blijf leren, bijvoorbeeld van de jongeren die bij ons stage lopen. Het Estafettestokje motiveert om door te blijven gaan met het versterken en het doorgeven van het vakmanschap."
 

 

korte toelichting van de jury

De liefde en aandacht voor het vakmanschap spat van Christian af. Medewerkers en stagaires worden uitgedaagd om steeds te blijven groeien. Er is veel aandacht voor de ontwikkeling van vakkennis en voor het doorgeven daarvan. Christian stelt medewerkers hierdoor in staat om regie op de eigen loopbaan te nemen. Dat maakt Christian een inspiratie voor andere MKB-bedrijven op gebied van leven lang ontwikkelen en duurzame inzetbaarheid.

Ik wil op de hoogte gehouden worden van de ontwikkelingen binnen Agrifood Capital.

Ik ben ouder dan 16 jaar en ga akkoord om de nieuwsbrief te ontvangen. Voor meer informatie over je rechten, inschrijven en uitschrijven zie onze privacy verklaring.

Gezocht: mensen met een passie voor agrifood!

Noordoost-Brabant is de unieke topregio in AgriFood. Een plek waar aanpakkers, vernieuwers en uitblinkers laten zien wat ze in huis hebben. Hier groeien we sámen door innovaties naar de markt te brengen, bij te dragen aan duurzaamheid, jonge mensen op te leiden en stevig in te zetten op het brede netwerk. Onze projecten – in alle soorten en maten – zijn interessant voor organisaties die actief zijn in de agrifood sector óf daarbuiten.

We zijn altijd op zoek naar inspirerende mensen of bedrijven die zich aan willen sluiten. Bent u op zoek naar een samenwerking? Of heeft u misschien een springplank voor talent te bieden? Welkom bij AgriFood Capital.

We doen het gewoon. Doet u ook mee?