Het Estafettestokje is in Veghel

Werkgeversestafettestokje Keep on Learning gaat naar Hutten in Veghel 

Pascal Verheugd, HR Directeur bij Hutten, reageert trots. “Keep on Learning is echt een grondhouding in onze organisatie. We ondersteunen onze medewerkers op allerlei manieren bij hun eigen ontwikkeling. Mooi om te zien dat deze aanpak onze mensen niet alleen verder helpt maar ook dichter bij elkaar brengt. We spreken dan ook met recht van 'samenwerkers' in plaats van medewerkers.”

Lees hier het persbericht van 22 oktober 2018.

 

korte toelichting van de jury

Een leven lang ontwikkelen en duurzame inzetbaarheid is al jarenlang ingebed in het personeelsbeleid en de bedrijfscultuur van Hutten. De organisatie zet haar medewerkers aan om zelf regie te nemen op hun eigen ontwikkeling. ‘Geluk’ staat centraal binnen Hutten. Elke training of coaching heeft geluk als hoger doel. Het resultaat is een hoge medewerker- en klanttevredenheid en een groei in personeel, omzet en innovatie. 

Ik wil op de hoogte gehouden worden van de ontwikkelingen binnen Agrifood Capital.

Ik ben ouder dan 16 jaar en ga akkoord om de nieuwsbrief te ontvangen. Voor meer informatie over je rechten, inschrijven en uitschrijven zie onze privacy verklaring.

Gezocht: mensen met een passie voor agrifood!

Noordoost-Brabant is de unieke topregio in AgriFood. Een plek waar aanpakkers, vernieuwers en uitblinkers laten zien wat ze in huis hebben. Hier groeien we sámen door innovaties naar de markt te brengen, bij te dragen aan duurzaamheid, jonge mensen op te leiden en stevig in te zetten op het brede netwerk. Onze projecten – in alle soorten en maten – zijn interessant voor organisaties die actief zijn in de agrifood sector óf daarbuiten.

We zijn altijd op zoek naar inspirerende mensen of bedrijven die zich aan willen sluiten. Bent u op zoek naar een samenwerking? Of heeft u misschien een springplank voor talent te bieden? Welkom bij AgriFood Capital.

We doen het gewoon. Doet u ook mee?