Het stokje bevindt zich in Boekel

Estafettestokje naar Van Doren Engineers

Jos van Doren, directeur van Van Doren Engineers: "Het is belangrijk om te blijven investeren in je medewerkers. Vooral in deze tijd met een tekort aan goed opgeleid personeel. We willen jong en oud enthousiast maken voor de installatietechniek. Niet alleen door onze eigen kennis over te dragen maar ook door zelf te blijven leren en ontwikkelen."Boeien en binden" noemen we dat. Het Keep on Learning Estafettestokje laat zien dat we goed bezig zijn."

 

Lees er alles over in het persbericht (PDF).

toelichting van de jury

"Van Doren Engineers laat zien hoe flexibel meebewegen met de ontwikkelingen op de arbeidsmarkt tot duurzame inzetbare medewerkers en een sterke organisatie leidt. In de industriële installatietechniek is een tekort aan goede technische vakkrachten. Door daar zelf op in te springen, heeft niet alleen het bedrijf zich verder kunnen ontwikkelen maar ook het techniekonderwijs in de regio. De manier waarop Van Doren zich inzet om studenten en medewerkers  te laten groeien en ontwikkelen is een inspiratie voor andere organisaties."

 

Ik wil op de hoogte gehouden worden van de ontwikkelingen binnen Agrifood Capital.

Ik ben ouder dan 16 jaar en ga akkoord om de nieuwsbrief te ontvangen. Voor meer informatie over je rechten, inschrijven en uitschrijven zie onze privacy verklaring.

Gezocht: mensen met een passie voor agrifood!

Noordoost-Brabant is de unieke topregio in AgriFood. Een plek waar aanpakkers, vernieuwers en uitblinkers laten zien wat ze in huis hebben. Hier groeien we sámen door innovaties naar de markt te brengen, bij te dragen aan duurzaamheid, jonge mensen op te leiden en stevig in te zetten op het brede netwerk. Onze projecten – in alle soorten en maten – zijn interessant voor organisaties die actief zijn in de agrifood sector óf daarbuiten.

We zijn altijd op zoek naar inspirerende mensen of bedrijven die zich aan willen sluiten. Bent u op zoek naar een samenwerking? Of heeft u misschien een springplank voor talent te bieden? Welkom bij AgriFood Capital.

We doen het gewoon. Doet u ook mee?