Het estafettestokje is nu in Nijnsel

Werkgeversestafettestokje voor Metaal- en lastechniek Nijnsel in Sint-Oedenrode

Directeur Marco van de Braak is trots: “Ik vind het fantastisch dat wij het estafettestokje hebben gekregen. Zo kunnen we andere werkgevers inspireren. Via persoonlijke opleidingsplannen investeren we in zelftandigheid en zelfvertrouwen. Hierdoor hebben we gemotiveerde werknemers en een gezond bedrijf."

 

 

Korte toelichting van de jury

"Metaal- en Lastechniek Nijnsel is een bijzonder MKB-bedrijf in een sector die flink in beweging is: techniek. Er heerst een open leercultuur waarin medewerkers voortdurend bijleren. Deze leercultuur is merkbaar in alle lagen van het bedrijf. Als leerwerkbedrijf biedt Nijnsel ook ruimte aan jong talent. Veel aandacht dus voor persoonlijke groei en ontwikkeling, zowel voor het eigen personeel als aanstormend talent. Dat maakt Metaal- en Lastechniek Nijnsel een inspiratiebron voor Keep on Learning."

Ik wil op de hoogte gehouden worden van de ontwikkelingen binnen Agrifood Capital.

Ik ben ouder dan 16 jaar en ga akkoord om de nieuwsbrief te ontvangen. Voor meer informatie over je rechten, inschrijven en uitschrijven zie onze privacy verklaring.

Gezocht: mensen met een passie voor agrifood!

Noordoost-Brabant is de unieke topregio in AgriFood. Een plek waar aanpakkers, vernieuwers en uitblinkers laten zien wat ze in huis hebben. Hier groeien we sámen door innovaties naar de markt te brengen, bij te dragen aan duurzaamheid, jonge mensen op te leiden en stevig in te zetten op het brede netwerk. Onze projecten – in alle soorten en maten – zijn interessant voor organisaties die actief zijn in de agrifood sector óf daarbuiten.

We zijn altijd op zoek naar inspirerende mensen of bedrijven die zich aan willen sluiten. Bent u op zoek naar een samenwerking? Of heeft u misschien een springplank voor talent te bieden? Welkom bij AgriFood Capital.

We doen het gewoon. Doet u ook mee?