Aanmelden voor bijeenkomst Regio Noordoost-Brabant 1 november 2017

Locatie: IBN Uden, Hockeyweg 5
Tijdstip: 19.30 - 22.00 uur

Op 1 november a.s. organiseert Regio Noordoost-Brabant ’s avonds een regionale bijeenkomst rond twee actuele onderwerpen: midterm review van de regionale samenwerking in Noordoost-Brabant en de Omgevingskoers.

Het eerste deel van de avond (werksessie midterm review, 19.30 u - 20.30 uur) is uitsluitend voor raadsleden. Voor het tweede deel, de werksessie Omgevingskoers (vanaf 20.30 uur), worden ook andere partijen uitgenodigd. Na afloop is er gelegenheid om te netwerken.
 

Programma

19.00 uur Inloop

19.30 uur Werksessie midterm review regionale samenwerking, uitsluitend voor raadsleden

20.30 uur Werksessie Omgevingskoers

21.30 uur Afsluitend drankje en netwerken

22.00 uur Einde 

 

Wie kan zich aanmelden waarvoor?

Raadsleden melden zich voor beide onderdelen aan; alle overige genodigden alleen voor de werksessie Omgevingskoers.

Meld je aan

Wilt u onze nieuwsbrief ontvangen?
Blijf op de hoogte.

Gezocht: mensen met een passie voor agrifood!

Noordoost-Brabant is de unieke topregio in AgriFood. Een plek waar aanpakkers, vernieuwers en uitblinkers laten zien wat ze in huis hebben. Hier groeien we sámen door innovaties naar de markt te brengen, bij te dragen aan duurzaamheid, jonge mensen op te leiden en stevig in te zetten op het brede netwerk. Onze projecten – in alle soorten en maten – zijn interessant voor organisaties die actief zijn in de agrifood sector óf daarbuiten.

We zijn altijd op zoek naar inspirerende mensen of bedrijven die zich aan willen sluiten. Bent u op zoek naar een samenwerking? Of heeft u misschien een springplank voor talent te bieden? Welkom bij AgriFood Capital.

We doen het gewoon. Doet u ook mee?