Talentencafé Noordoost-Brabant MBO

14 maart 2018

Evenement

Dit Talentencafé is voor studenten en afgestudeerden op MBO niveau. Het thema is 'verspilling'.

Locatie: Verspillingsfabriek in Veghel
Tijdstip: 14.00 – 19.30 uur

De bijeenkomst bestaat uit een rondleiding in de Verspillingsfabriek, een inspirerende toespraak, interactieve werkgroepen en afsluitend een netwerkborrel met een hapje en een drankje.

Aanmelden
Het Talentencafé wordt voorbereid met behulp van een MOOC (Massive Open Online Course). Kijk hier voor aanmelden voor het Talentencafé en voor inloggen bij de MOOC. Er is plaats voor maximaal 80 talenten.

Dit unieke concept is ontwikkeld door VNO-NCW Brabant Zeeland, AgriFood Capital Werkt! en JAMwerkt.nl.

Delen

Wilt u onze nieuwsbrief ontvangen?
Blijf op de hoogte.

Gezocht: mensen met een passie voor agrifood!

Noordoost-Brabant is de unieke topregio in AgriFood. Een plek waar aanpakkers, vernieuwers en uitblinkers laten zien wat ze in huis hebben. Hier groeien we sámen door innovaties naar de markt te brengen, bij te dragen aan duurzaamheid, jonge mensen op te leiden en stevig in te zetten op het brede netwerk. Onze projecten – in alle soorten en maten – zijn interessant voor organisaties die actief zijn in de agrifood sector óf daarbuiten.

We zijn altijd op zoek naar inspirerende mensen of bedrijven die zich aan willen sluiten. Bent u op zoek naar een samenwerking? Of heeft u misschien een springplank voor talent te bieden? Welkom bij AgriFood Capital.

We doen het gewoon. Doet u ook mee?