Ontbijtbijeenkomst scenarioplanning

17 april 2018

Evenement

Over de invloed van externe ontwikkelingen op bedrijfsvoering

Ondernemers zijn veelal bezig met de waan van de dag. Maar ondertussen volgen veranderingen elkaar steeds sneller en maken nieuwe ontwikkelingen het ondernemen steeds complexer. Scenarioplanning helpt ondernemers eenvoudig en snel de impact van diverse ontwikkelingen op de organisatie, bedrijfsvoering en de toekomstige behoefte aan personeel vast te stellen. 

Om meer over scenarioplanning te weten te komen, organiseren VNO-NCW Noordoost-Brabant en AgriFood Capital Werkt! een informatieve een interactieve ontbijtbijeenkomst in de Ideeenfabriek in Uden.

Programma:

07.30 u Inloop inclusief ontbijt

08.00 u Opening

08.10 u Interactieve presentatie over externe ontwikkelingen die van invloed zijn op uw organisatie en bedrijfsvoering en hoe hier toekomstscenario's uit af te leiden zijn.
Tevens is er voldoende ruimte voor vragen en discussie: Frank Kanters (trainer en docent Avans Hogeschool)

09.20 u Afsluiting

09.30 u Einde bijeenkomst


Aanmelden 
Aanmelden kan via het secretariaat backx@vnoncwbrabantzeeland.nl of  tel. 013 2050004.

Delen

Wilt u onze nieuwsbrief ontvangen?
Blijf op de hoogte.

Gezocht: mensen met een passie voor agrifood!

Noordoost-Brabant is de unieke topregio in AgriFood. Een plek waar aanpakkers, vernieuwers en uitblinkers laten zien wat ze in huis hebben. Hier groeien we sámen door innovaties naar de markt te brengen, bij te dragen aan duurzaamheid, jonge mensen op te leiden en stevig in te zetten op het brede netwerk. Onze projecten – in alle soorten en maten – zijn interessant voor organisaties die actief zijn in de agrifood sector óf daarbuiten.

We zijn altijd op zoek naar inspirerende mensen of bedrijven die zich aan willen sluiten. Bent u op zoek naar een samenwerking? Of heeft u misschien een springplank voor talent te bieden? Welkom bij AgriFood Capital.

We doen het gewoon. Doet u ook mee?