Dutch Agri Food Week

09 t/m 19 oktober 2017

Evenement

Locatie: in heel Noordoost-Brabant

Wat ligt er morgen op ons bord? Door wie wordt dat gemaakt? En hoe? Welke vraagstukken, uitdagingen én mogelijke oplossingen brengt dat met zich mee?
Dat laten we dit jaar zien tijdens de 3e editie van Dutch Agri Food Week van 9 t/m 19 oktober. AgriFood Capital nodigt bedrijven, organisaties, overheden en instellingen in de regio uit om mee te doen met hun eigen event. Samen laten we zien hoe Noordoost-Brabant voorop loopt met innovatie in agrifood. 

Er staat al een aantal toonaangevende events op het programma van Dutch Agri Food Week 2017, door heel Nederland. De events zijn bedoeld voor professionals in de sector en voor consumenten met belangstelling voor voedsel en voedselproductie.

In AgriFood Capital hebben we tijdens deze toonaangevende Week bijzondere aandacht voor voedsel en gezondheid, de rol van technologie, duurzaam gemaakt voedsel en natuurlijk gastvrijheid. Deze thema’s zijn de speerpunt-ambities van AgriFood Capital. Hierin willen we de allerbeste zijn. Maar alle events die agrifood innovaties in onze regio zichtbaar maken, zijn meer dan welkom op het podium van Dutch Agri Food Week. Samen bekijken we hoe de formule van 2017 het beste voor iedereen kan werken.

Doe mee!
Bouw samen met ons aan een inspirerend programma en meld uw event aan. Dat kan bij Annemiek Kraaijvanger via a.kraaijvanger@agrifoodcapital.nl of 06-22727245.
Ga naar dafw.agrifoodcapital.nl voor de uitgangspunten en het programma van Dutch Agri Food Week in Noordoost-Brabant. 

Delen

Wilt u onze nieuwsbrief ontvangen?
Blijf op de hoogte.

Gezocht: mensen met een passie voor agrifood!

Noordoost-Brabant is de unieke topregio in AgriFood. Een plek waar aanpakkers, vernieuwers en uitblinkers laten zien wat ze in huis hebben. Hier groeien we sámen door innovaties naar de markt te brengen, bij te dragen aan duurzaamheid, jonge mensen op te leiden en stevig in te zetten op het brede netwerk. Onze projecten – in alle soorten en maten – zijn interessant voor organisaties die actief zijn in de agrifood sector óf daarbuiten.

We zijn altijd op zoek naar inspirerende mensen of bedrijven die zich aan willen sluiten. Bent u op zoek naar een samenwerking? Of heeft u misschien een springplank voor talent te bieden? Welkom bij AgriFood Capital.

We doen het gewoon. Doet u ook mee?