Big Data event

27 juni 2017

Evenement

Take all the information humanity produced from the dawn of civilisation until 2003 – now, we produce the same amount in just two days.

Dat stelde Neelie Kroes al in 2013. Ontwikkelingen rondom Big Data volgen elkaar razendsnel op en gaan onze wereld ingrijpend veranderen. Waar moeten we rekening mee houden? En welke kansen zijn er voor bedrijven in de agrofood keten?

De impact van (big) data in de agrofood keten
Om een beeld te vormen van de status quo en de behoeften in de agrofood keten, is door Grow Campus' partners BOM, AgriFood Capital, JADS, HAS Hogeschool en ZLTO een verkennend onderzoek uitgevoerd bij bedrijven in de hele keten. Enkele inspirerende voorbeelden komen in dit programma voorbij. Tijdens verdiepende parallelsessies en workshops kunnen deelnemers inzoomen op een onderwerp naar keuze.

Programma
12.30 uur Ontvangst
13.00 uur Welkom Jan Pieter van der Lugt, campusmanager Grow Campus
13.10 uur Albert Beetsma, programmamanager Smart Dairy Farming (Friesland Campina, CRV en Agrifirm) over het belang van data delen in de zuivel
13.40 uur Theo Thewessen, lector Location Intelligence bij HAS Hogeschool en directeur van Geodan “Kansen van big data in de korte voedselketen.”
14.10 uur Pauze
14.30 uur Hein Boersma, ICT Manager bij Bakkersland “Betere vraagvoorspelling met Big Data in de wereld van dagvers is cruciaal voor de wereld van morgen!”
15.00 uur Anna Witteman Head of UX Lab Brand Loyalty | Ice Mobile “Leveraging big data with small data through Experience Mapping”

Paralellsessies/workshopprogramma
15.40 uur Workshops/parallelsessies ronde 1
16.10 uur Workshops/parallelsessies ronde 2
16.40 uur Netwerkborrel
18.00 uur Einde

Kijk voor de inhoud van de paralellsessie en aanmelden op de website van Grow Campus.

Delen

Wilt u onze nieuwsbrief ontvangen?
Blijf op de hoogte.

Gezocht: mensen met een passie voor agrifood!

Noordoost-Brabant is de unieke topregio in AgriFood. Een plek waar aanpakkers, vernieuwers en uitblinkers laten zien wat ze in huis hebben. Hier groeien we sámen door innovaties naar de markt te brengen, bij te dragen aan duurzaamheid, jonge mensen op te leiden en stevig in te zetten op het brede netwerk. Onze projecten – in alle soorten en maten – zijn interessant voor organisaties die actief zijn in de agrifood sector óf daarbuiten.

We zijn altijd op zoek naar inspirerende mensen of bedrijven die zich aan willen sluiten. Bent u op zoek naar een samenwerking? Of heeft u misschien een springplank voor talent te bieden? Welkom bij AgriFood Capital.

We doen het gewoon. Doet u ook mee?