Jaarconferentie TechniekPact 2017

26 juni 2017

Evenement

Welke competenties vraagt de wereld van technologie na 2020?

Robots in de zorg, zelfrijdende auto’s, 3D printen en drones raken al aardig ingeburgerd, en nieuwe innovaties staan klaar om de markt te veroveren. Hoe die nieuwe technologieën zich na 2020 ontwikkelen, en hoe daarmee toekomstige beroepen eruit zien, kunnen we nu nog niet voorspellen. Duidelijk is wel dat technologie van invloed wordt op álle sectoren en beroepen.

De toekomstige impact van de technologie staat centraal tijdens de Jaarconferentie 2017 van het Nationaal Techniekpact..De locatie is het mediapark in Hilversum waar traditionele en digitale media moeiteloos in elkaar overgaan en ICT en techniek de hoofdrol spelen.

Wat zijn de competenties en vaardigheden die nodig zijn onze economie te laten groeien en Nederland sterk en veerkrachtig te houden? Welke aanpassingen vragen de technologische innovaties van het onderwijs? En welke rol moeten bedrijven spelen om het onderwijs optimaal te laten aansluiten op de toekomstige arbeidsmarkt? Aan de hand van voorbeelden gaan de deelnemers van de Jaarconferentie Techniekpact 2017 hierover met elkaar in gesprek.

Kijk voor het programma en aanmelden op de website van TechniekPact.

Delen

Wilt u onze nieuwsbrief ontvangen?
Blijf op de hoogte.

Gezocht: mensen met een passie voor agrifood!

Noordoost-Brabant is de unieke topregio in AgriFood. Een plek waar aanpakkers, vernieuwers en uitblinkers laten zien wat ze in huis hebben. Hier groeien we sámen door innovaties naar de markt te brengen, bij te dragen aan duurzaamheid, jonge mensen op te leiden en stevig in te zetten op het brede netwerk. Onze projecten – in alle soorten en maten – zijn interessant voor organisaties die actief zijn in de agrifood sector óf daarbuiten.

We zijn altijd op zoek naar inspirerende mensen of bedrijven die zich aan willen sluiten. Bent u op zoek naar een samenwerking? Of heeft u misschien een springplank voor talent te bieden? Welkom bij AgriFood Capital.

We doen het gewoon. Doet u ook mee?