Ontbijtbijeenkomst Samen werken aan Strategisch Personeelsbeleid

28 juni 2017

Evenement

BZW en AgriFood Capital Werkt! organiseren een ontbijtbijeenkomst voor werkgevers in Noordoost-Brabant die met Strategische Personeelsplanning (SPP) aan de slag willen. SPP stelt bedrijven in staat om de strategische koers te koppelen aan het personeelsbeleid. Het maakt bedrijven wendbaarder omdat omdat ze beter kunnen inspelen op veranderingen op de (arbeids)markt. 

Programma

07.30 uur Inloop
08.00 uur Ervaringen, processtappen en uitkomsten
09.30 uur Einde ontbijtbijeenkomst 

Kijk voor meer informatie en aanmelden op www.strategischepersoneelsplanning-nob.nl.

Delen

Wilt u onze nieuwsbrief ontvangen?
Blijf op de hoogte.

Gezocht: mensen met een passie voor agrifood!

Noordoost-Brabant is de unieke topregio in AgriFood. Een plek waar aanpakkers, vernieuwers en uitblinkers laten zien wat ze in huis hebben. Hier groeien we sámen door innovaties naar de markt te brengen, bij te dragen aan duurzaamheid, jonge mensen op te leiden en stevig in te zetten op het brede netwerk. Onze projecten – in alle soorten en maten – zijn interessant voor organisaties die actief zijn in de agrifood sector óf daarbuiten.

We zijn altijd op zoek naar inspirerende mensen of bedrijven die zich aan willen sluiten. Bent u op zoek naar een samenwerking? Of heeft u misschien een springplank voor talent te bieden? Welkom bij AgriFood Capital.

We doen het gewoon. Doet u ook mee?