Watify Webinar - Innovation management and technology transfer in the agro-food sector

21 juni 2017

Evenement

WATIFY, een door de Europese Commissie gesubsidieerd initiatief, organiseert het webinar Innovation management and technology transfer in the agro-food sector.

Dit (Engelstalige) webinar is bedoeld voor ondernemers uit de agrifood sector die meer willen weten over de laatste ontwikkelingen op gebied van technologie en de kansen hiervan voor hun bedrijf. Hoe kunnen deze worden verzilverd? De webinar wordt geleid door Esteban Pelayo, directeur van European Association of Economic Development Agencies.

Kijk hier voor meer informatie en aanmelden.  
Nederlandse tijd: 14.00 - 15.30 uur

Delen

Wilt u onze nieuwsbrief ontvangen?
Blijf op de hoogte.

Gezocht: mensen met een passie voor agrifood!

Noordoost-Brabant is de unieke topregio in AgriFood. Een plek waar aanpakkers, vernieuwers en uitblinkers laten zien wat ze in huis hebben. Hier groeien we sámen door innovaties naar de markt te brengen, bij te dragen aan duurzaamheid, jonge mensen op te leiden en stevig in te zetten op het brede netwerk. Onze projecten – in alle soorten en maten – zijn interessant voor organisaties die actief zijn in de agrifood sector óf daarbuiten.

We zijn altijd op zoek naar inspirerende mensen of bedrijven die zich aan willen sluiten. Bent u op zoek naar een samenwerking? Of heeft u misschien een springplank voor talent te bieden? Welkom bij AgriFood Capital.

We doen het gewoon. Doet u ook mee?