European Week of Regions and Cities

09 t/m 12 oktober 2017

Evenement

Van 9 t/m 12 oktober vindt in Brussel de 2017 editie plaats van de Open Days - Europese Week van Regio's en Steden plaats.Tijdens dit jaarlijkse, vierdaagse event wisselen afgevaardigden van regionale en lokale overheden samen met deskundigen en academici kennis, ervaringen en good practices uit op het gebied van regionale en stedelijke ontwikkeling. De Regio Noordoost-Brabant is één van de partners van dit Europese platform. Ga voor meer informatie en aanmelden naar de speciale website van de Europese Commissie.

De Open Days wordt georganiseerd door DG Regionaal Beleid en stadsontwikkeling en het Europees Comité van de Regio's. Kijk hieronder voor een impressie van de Open Days in 2016.

 

Delen

Wilt u onze nieuwsbrief ontvangen?
Blijf op de hoogte.

Gezocht: mensen met een passie voor agrifood!

Noordoost-Brabant is de unieke topregio in AgriFood. Een plek waar aanpakkers, vernieuwers en uitblinkers laten zien wat ze in huis hebben. Hier groeien we sámen door innovaties naar de markt te brengen, bij te dragen aan duurzaamheid, jonge mensen op te leiden en stevig in te zetten op het brede netwerk. Onze projecten – in alle soorten en maten – zijn interessant voor organisaties die actief zijn in de agrifood sector óf daarbuiten.

We zijn altijd op zoek naar inspirerende mensen of bedrijven die zich aan willen sluiten. Bent u op zoek naar een samenwerking? Of heeft u misschien een springplank voor talent te bieden? Welkom bij AgriFood Capital.

We doen het gewoon. Doet u ook mee?