Ontbijtsessie Strategische Personeelsplanning

26 september 2017

Evenement

De actualiteit op de arbeidsmarkt zegt genoeg: er is een tekort aan goed gekwalificeerd personeel. Hoogste tijd voor ondernemers in Noordoost-Brabant om actie te ondernemen en naar de toekomst te kijken met Strategische Personeelsplanning. Speciaal voor werkgevers organiseren AgriFood Capital Werkt! en werkgeversorganisatie BZW vespreid in de tegio speciale ontbijtsessies over dit thema. De eerstvolgende is op 26 september bij Toekomst Schoonmaakbedrijven in Schijndel.

Programma

07.30 u Inloop
08.00 u Ervaringen, processtappen en uitkomsten
09.30 u Einde ontbijtbijeenkomst

Delen

Wilt u onze nieuwsbrief ontvangen?
Blijf op de hoogte.

Gezocht: mensen met een passie voor agrifood!

Noordoost-Brabant is de unieke topregio in AgriFood. Een plek waar aanpakkers, vernieuwers en uitblinkers laten zien wat ze in huis hebben. Hier groeien we sámen door innovaties naar de markt te brengen, bij te dragen aan duurzaamheid, jonge mensen op te leiden en stevig in te zetten op het brede netwerk. Onze projecten – in alle soorten en maten – zijn interessant voor organisaties die actief zijn in de agrifood sector óf daarbuiten.

We zijn altijd op zoek naar inspirerende mensen of bedrijven die zich aan willen sluiten. Bent u op zoek naar een samenwerking? Of heeft u misschien een springplank voor talent te bieden? Welkom bij AgriFood Capital.

We doen het gewoon. Doet u ook mee?