Bedrijvig Beurs Land van Cuijk & Noord-Limburg

13 t/m 14 september 2017

Evenement

Bedrijvig Land van Cuijk en Noord-Limburg is hét regionale netwerkevent van het Land van Cuijk en Noord-Limburg. Het event is bedoeld voor ondernemers om de regionale kansen en kwaliteiten van de regio te ontdekken en te benutten. Tijdens de beurs presenteren zich meer dan 130 bedrijven en worden inspirerende bijeenkomsten, lezingen en speeddates georganiseerd.

Ga voor meer informatie, het programma en aanmelden naar www.bedrijvigbeurs.nl. De toegang is gratis.

Kijk hieronder voor een speerimpressie van de voorgaande Bedrijvig Beurs in 2015. 

 

Delen

Wilt u onze nieuwsbrief ontvangen?
Blijf op de hoogte.

Gezocht: mensen met een passie voor agrifood!

Noordoost-Brabant is de unieke topregio in AgriFood. Een plek waar aanpakkers, vernieuwers en uitblinkers laten zien wat ze in huis hebben. Hier groeien we sámen door innovaties naar de markt te brengen, bij te dragen aan duurzaamheid, jonge mensen op te leiden en stevig in te zetten op het brede netwerk. Onze projecten – in alle soorten en maten – zijn interessant voor organisaties die actief zijn in de agrifood sector óf daarbuiten.

We zijn altijd op zoek naar inspirerende mensen of bedrijven die zich aan willen sluiten. Bent u op zoek naar een samenwerking? Of heeft u misschien een springplank voor talent te bieden? Welkom bij AgriFood Capital.

We doen het gewoon. Doet u ook mee?