Dáááág tegen Verspilling

09 oktober 2017

Evenement

Bij Three-Sixty in Veghel bruist het vandaag van de activiteiten rondom het thema Verspilling. Rabobank trapt de dag af, in samenwerking met The Source Shakers, met een deep dive rondom verspilling. Deze meeting is bedoeld voor klanten van de Rabobank. Daarna start de Expeditie Food Waste, een traject waarin agrifood ondernemers in vijf maanden tijd kansen ontdekken en plannen maken om de voedselverspilling binnen hun bedrijf of keten te verminderen en beter te verwaarden. Dit is een initiatief van The source Shakers en MVO Nederland. 's middags bezoeken scholieren Three-Sixty en de Verspillingsfabriek, in het kader van Open Doors for Talent. En tot slot vindt CEO meets Start-up plaats: AgriFood Capital en OndernemersLift+ brengen kansrijke start-ups uit de regio in contact met CEO's.

Delen

Wilt u onze nieuwsbrief ontvangen?
Blijf op de hoogte.

Gezocht: mensen met een passie voor agrifood!

Noordoost-Brabant is de unieke topregio in AgriFood. Een plek waar aanpakkers, vernieuwers en uitblinkers laten zien wat ze in huis hebben. Hier groeien we sámen door innovaties naar de markt te brengen, bij te dragen aan duurzaamheid, jonge mensen op te leiden en stevig in te zetten op het brede netwerk. Onze projecten – in alle soorten en maten – zijn interessant voor organisaties die actief zijn in de agrifood sector óf daarbuiten.

We zijn altijd op zoek naar inspirerende mensen of bedrijven die zich aan willen sluiten. Bent u op zoek naar een samenwerking? Of heeft u misschien een springplank voor talent te bieden? Welkom bij AgriFood Capital.

We doen het gewoon. Doet u ook mee?