Finalediner Keukenbazen

11 oktober 2017

Evenement

Finalediner van Keukenbazen. De leukste en spannendste  kookwedstrijd voor kinderen van 10 tot 12 jaar uit 17 gemeenten in Noordoost-Brabant. Tijdens een feestelijk diner op het Provinciehuis in 's-Hertogenbosch wordt de winnaar van de Keukenbazen Battle 2017 bekend gemaakt. De burgemeester van de winnende gemeente wordt SmaakBurgemeester van Nederland. Albert Verlinde praat de avond aan elkaar. Vier dagen eerder, op zaterdag 7 oktober, koken de zeventien teams die in hun gemeente wonnen, hun hoofdgerecht al voor de vakjury. Die bestaat uit onder andere de jonge Brabantse super chefkoks Jermain de Rozario en Jan van Hout. www.keukenbazen.nl

Delen

Wilt u onze nieuwsbrief ontvangen?
Blijf op de hoogte.

Gezocht: mensen met een passie voor agrifood!

Noordoost-Brabant is de unieke topregio in AgriFood. Een plek waar aanpakkers, vernieuwers en uitblinkers laten zien wat ze in huis hebben. Hier groeien we sámen door innovaties naar de markt te brengen, bij te dragen aan duurzaamheid, jonge mensen op te leiden en stevig in te zetten op het brede netwerk. Onze projecten – in alle soorten en maten – zijn interessant voor organisaties die actief zijn in de agrifood sector óf daarbuiten.

We zijn altijd op zoek naar inspirerende mensen of bedrijven die zich aan willen sluiten. Bent u op zoek naar een samenwerking? Of heeft u misschien een springplank voor talent te bieden? Welkom bij AgriFood Capital.

We doen het gewoon. Doet u ook mee?