Duurzaam Cuijk

09 t/m 10 oktober 2017

Evenement

De gemeente Cuijk nodigt iedereen uit voor Duurzaam Cuijck, van 1 tot en met 10 oktober 2017. Tijdense de tiendaagse kan heel Cuijk proeven van de mogelijkheden die voor hun neus liggen om duurzamer te leven. Er zijn activiteiten rondom duurzame energie, voedsel, bewegen en een gezondere leefomgeving en natuur. Duurzaam Cuijk start al op zondag 1 oktober. De laatste 2 dagen van de tiendaagse valen samen met de Dutch Agri Food Week. www.cuijk.nl/duurzaam-cuijk

 

Delen

Wilt u onze nieuwsbrief ontvangen?
Blijf op de hoogte.

Gezocht: mensen met een passie voor agrifood!

Noordoost-Brabant is de unieke topregio in AgriFood. Een plek waar aanpakkers, vernieuwers en uitblinkers laten zien wat ze in huis hebben. Hier groeien we sámen door innovaties naar de markt te brengen, bij te dragen aan duurzaamheid, jonge mensen op te leiden en stevig in te zetten op het brede netwerk. Onze projecten – in alle soorten en maten – zijn interessant voor organisaties die actief zijn in de agrifood sector óf daarbuiten.

We zijn altijd op zoek naar inspirerende mensen of bedrijven die zich aan willen sluiten. Bent u op zoek naar een samenwerking? Of heeft u misschien een springplank voor talent te bieden? Welkom bij AgriFood Capital.

We doen het gewoon. Doet u ook mee?