We are Food 2018 - Brabantse Keukens

12 oktober 2017

Evenement

Een kijkje nemen in de keuken van We Are Food 2018. In 2018 is Brabant Europese Regio van de Gastronomie. De voorbereidingen zijn in volle gang. Met We Are Food maakt de Provincie Noord Brabant werk van innovatie op het gebied van voedsel en gastvrijheid. Ondernemers die willen werken aan vernieuwing van de sector konden zich tot 15 juni 2017 aanmelden voor een "Brabantse Keuken", een themamaand in het teken van vernieuwing op een specifiek onderwerp binnen de agrifood sector. In totaal krijgen tien Brabantse Keukens in 2018 gestalte, met onderwerpen als Verspilling, Community Farming, Datafood en Gastvrijheid. Vandaag geven de tien Brabantse Keukens een eerste inzicht in de plannen voor 2018. Maar ze nodigen ook uit om te bekijken hoe andere partijen op deze maand aangesloten kunnen worden.

Delen

Wilt u onze nieuwsbrief ontvangen?
Blijf op de hoogte.

Gezocht: mensen met een passie voor agrifood!

Noordoost-Brabant is de unieke topregio in AgriFood. Een plek waar aanpakkers, vernieuwers en uitblinkers laten zien wat ze in huis hebben. Hier groeien we sámen door innovaties naar de markt te brengen, bij te dragen aan duurzaamheid, jonge mensen op te leiden en stevig in te zetten op het brede netwerk. Onze projecten – in alle soorten en maten – zijn interessant voor organisaties die actief zijn in de agrifood sector óf daarbuiten.

We zijn altijd op zoek naar inspirerende mensen of bedrijven die zich aan willen sluiten. Bent u op zoek naar een samenwerking? Of heeft u misschien een springplank voor talent te bieden? Welkom bij AgriFood Capital.

We doen het gewoon. Doet u ook mee?