Food100

12 t/m 13 oktober 2017

Evenement

Food100 koppelt talent met invloed. 50 "changemakers onder 30", en 50 "gamechangers boven de 30" ontmoeten elkaar voor inspiratie, kennisdeling en vooral: samen aan de slag! Na het event lopen de 50 jonge changemakers mee als "CEO for a Day" in de bedrijven of projecten van de ervaren gamechangers. Onderdeel van het programma is een sessie met Jacqueline Pieters van Rabobank Banking for Food Inspiration Centre. food100.nl

Delen

Wilt u onze nieuwsbrief ontvangen?
Blijf op de hoogte.

Gezocht: mensen met een passie voor agrifood!

Noordoost-Brabant is de unieke topregio in AgriFood. Een plek waar aanpakkers, vernieuwers en uitblinkers laten zien wat ze in huis hebben. Hier groeien we sámen door innovaties naar de markt te brengen, bij te dragen aan duurzaamheid, jonge mensen op te leiden en stevig in te zetten op het brede netwerk. Onze projecten – in alle soorten en maten – zijn interessant voor organisaties die actief zijn in de agrifood sector óf daarbuiten.

We zijn altijd op zoek naar inspirerende mensen of bedrijven die zich aan willen sluiten. Bent u op zoek naar een samenwerking? Of heeft u misschien een springplank voor talent te bieden? Welkom bij AgriFood Capital.

We doen het gewoon. Doet u ook mee?