AgriFoodTech Vakbeurs & Congres

13 t/m 14 december 2017

Evenement

Technologische innovaties bepalen toekomst Agri & Food

Sensoren, drones, autonome robots, smart farming, big data, IoT, automatiseren, vision technologie, slimme LED verlichting. De innovaties binnen de Agri en Food sector volgen elkaar in een rap tempo op met als doel: de wereld blijvend van voedsel voorzien, schaarste aanpakken en inspelen op de veranderende voedselketen. Efficiënter, effectiever, duurzamer en anders produceren, zowel in de machinebouw, voedselverwerking als op het land of in de kas staan hierbij centraal. 

Tijdens de tweede editie van AgriFoodTech op 13 en 14 december komen de sectoren High Tech Systemen & Materialen, Agri & Food en Tuinbouw & Uitgangsmaterialen bij elkaar in de Brabanthallen in 's-Hertogenbosch om samen de toekomst te (ver)bouwen.

Dit is AgriFoodTech 2017
Een greep uit de highlights van AgriFoodTech 2017:

  • Demo's van o.a. Marel Stork Poultry Processing, TOP bv, HAS, AgriFac en Homburg.
  • Drone demonstratie: inspectie bij food productie.
  • Paviljoen Precisielandbouw.
  • 40 Technologische lezingen rondom thema’s als machinebouw & automatisering, Big data & ICT, Smart farming en Testen, meten & kwaliteit (hygiëne).
  • 110 exposanten om te ontmoeten.
  • (Internationale) Meet & Match in samenwerking met Enterprise Europe Network.
  • Op 13 december vindt het AgriFoodTech Platform Congres plaats. Thema: (W)eten wat je niet (w)eet.

Breakout sessie 'Pionieren in de korte keten' door Grow Campus 
Op 13 december organiseert Grow Campus de breakout-sessie
'Pionieren in de korte keten'. Het concept ‘korte keten’ is hot in de agrifood sector. Door het aantal schakels tussen consument en producent te minimaliseren wordt niet alleen een efficiency slag beoogd. Vooral duurzaamheid, transparantie en de connectie met de consument zijn belangrijk. In deze sessie laten we twee ondernemers aan het woord die succesvol pionieren in de korte keten.
Meer informatie of aanmelden? Kijk op de 
website van Grow Campus.

Samenwerking
AgriFoodTech wordt georganiseerd door Mikrocentrum in samenwerking met het AgriFoodTech Platform (FME, FNLI, LTO Nederland en 4TU met ondersteuning van het ministerie van Economische Zaken), GMV, Hightech NL en ZLTO. Met AgriFood Capital als één van de ondersteundende partners.

Aanmelden is gratis
Ga voor meer informatie en (gratis) aanmelden naar www.agrifoodtech.nl

Delen

Wilt u onze nieuwsbrief ontvangen?
Blijf op de hoogte.

Gezocht: mensen met een passie voor agrifood!

Noordoost-Brabant is de unieke topregio in AgriFood. Een plek waar aanpakkers, vernieuwers en uitblinkers laten zien wat ze in huis hebben. Hier groeien we sámen door innovaties naar de markt te brengen, bij te dragen aan duurzaamheid, jonge mensen op te leiden en stevig in te zetten op het brede netwerk. Onze projecten – in alle soorten en maten – zijn interessant voor organisaties die actief zijn in de agrifood sector óf daarbuiten.

We zijn altijd op zoek naar inspirerende mensen of bedrijven die zich aan willen sluiten. Bent u op zoek naar een samenwerking? Of heeft u misschien een springplank voor talent te bieden? Welkom bij AgriFood Capital.

We doen het gewoon. Doet u ook mee?