Flexmarkt

21 november 2017

Evenement

Dessohouse, Oss

WSP Noordoost-Brabant-partners gemeente Oss, gemeente Uden en UWV organiseren een Flexmarkt waarbij 10 tot 15 vijftien uitzendbureaus uit de regio hun vacatures presenteren aan ongeveer 200 werkzoekenden uit de regio. De werkzoekenden zijn hier persoonlijk voor uitgenodigd.

De Flexmarkt wordt meerdere keren per jaar georganiseerd. Voor werkzoekenden biedt de Flexmarkt de mogelijkheid om op een informele manier persoonlijk in contact te komen met uitzendbureaus. Na elke Flexmarkt worden altijd wel vervolgafspraken ingepland om bijvoorbeeld op het kantoor van een uitzendbureau te kijken naar de baanmogelijkheden.

Door met elkaar in gesprek te gaan wordt niet alleen gekeken naar iemands cv, maar ook naar wat iemand wil en kan. Op deze manier zijn er al meerdere keren matches ontstaan die niet meteen voor de hand liggend zijn. Dat is de kracht van de Flexmarkt.

Delen

Wilt u onze nieuwsbrief ontvangen?
Blijf op de hoogte.

Gezocht: mensen met een passie voor agrifood!

Noordoost-Brabant is de unieke topregio in AgriFood. Een plek waar aanpakkers, vernieuwers en uitblinkers laten zien wat ze in huis hebben. Hier groeien we sámen door innovaties naar de markt te brengen, bij te dragen aan duurzaamheid, jonge mensen op te leiden en stevig in te zetten op het brede netwerk. Onze projecten – in alle soorten en maten – zijn interessant voor organisaties die actief zijn in de agrifood sector óf daarbuiten.

We zijn altijd op zoek naar inspirerende mensen of bedrijven die zich aan willen sluiten. Bent u op zoek naar een samenwerking? Of heeft u misschien een springplank voor talent te bieden? Welkom bij AgriFood Capital.

We doen het gewoon. Doet u ook mee?