ZLTO Congres

14 december 2017

Evenement

Vernieuwing in agrifood als aanjager voor de lokale economie en samenleving

Ontwikkelingen in de agrifood sector volgen elkaar in een rap tempo op en steeds nadrukkelijker blijkt dat innovatie een sleutelrol vervult bij het oplossen van uitdagingen waar de sector voor staat. Hoewel deze nationaal en veelal internationaal zijn, wordt ook steeds weer duidelijk dat voor de oplossingen “lokaal” de schaal is.

Hoe kan het boerenbedrijf in de lokale context functioneren en innoveren? Welke stappen zet de sector in de maatschappelijke verbinding en hoe kunnen boeren en tuinders hun positie in de totale keten borgen en verbeteren? Deze thema’s komen aan bod tijdens het ZLTO Congres 2017. Ga voor meer informatie en aanmelden naar de website van ZLTO.

Delen

Wilt u onze nieuwsbrief ontvangen?
Blijf op de hoogte.

Gezocht: mensen met een passie voor agrifood!

Noordoost-Brabant is de unieke topregio in AgriFood. Een plek waar aanpakkers, vernieuwers en uitblinkers laten zien wat ze in huis hebben. Hier groeien we sámen door innovaties naar de markt te brengen, bij te dragen aan duurzaamheid, jonge mensen op te leiden en stevig in te zetten op het brede netwerk. Onze projecten – in alle soorten en maten – zijn interessant voor organisaties die actief zijn in de agrifood sector óf daarbuiten.

We zijn altijd op zoek naar inspirerende mensen of bedrijven die zich aan willen sluiten. Bent u op zoek naar een samenwerking? Of heeft u misschien een springplank voor talent te bieden? Welkom bij AgriFood Capital.

We doen het gewoon. Doet u ook mee?