Introductiebijeenkomst Expeditie Food Waste

01 december 2017

Evenement

Food Waste Xperts organiseert een introductiebijeenkomst over de tweede editie van Expeditie Food Waste. Deze Expeditie vindt plaats van januari t/m juni 2018 en is een initiatief van Food Waste Xperts in samenwerking met MVO Nederland. De preview van de expeditie vond al eerder dit jaar plaats tijdens Dutch Agri Food Week.

Expeditie Food Waste is speciaal voor bedrijven die verspilling willen terugbrengen of meer waarde uit de reststromen van de agrifood keten willen halen. In maandelijkse bijeenkomsten worden de kansen samen met andere food- en agri-ondernemers verkend en verzilverd.

Na afloop van de Expeditie Food Waste hebben de deelnemers:

  • inzicht in de verspilling in de eigen onderneming en in de keten
  • overzicht van kansen, (technische) mogelijkheden en samenwerkingspartners
  • een uitgewerkte en getoetste businesscase
  • een start gemaakt met een pilot die kan worden opgeschaald met behulp van Food Waste pioniers 
  • draagvlak voor de business case gecreerd binnen het eigen bedrijf.

Voor wie zijn de introductiebijeenkomst én de Expeditie bedoeld?
Ondernemers, strategen, business developers en MVO- en innovatiemanagers van grote en kleine bedrijven uit de agrifood sector,

Meer informatie of aanmelden?
De introductiebijeenkomst vindt plaats op 1 december 2017 in THREE-SIXTY vanaf 14.00 uur. Meer informatie of aanmelden:

Food Waste Xperts is een initiatief van AgriFood Capital, BOM, Foodsquad, HAS Hogeschool, Imagro, Milgro, P2, Rabobank en Wageningen UR.

Delen

Wilt u onze nieuwsbrief ontvangen?
Blijf op de hoogte.

Gezocht: mensen met een passie voor agrifood!

Noordoost-Brabant is de unieke topregio in AgriFood. Een plek waar aanpakkers, vernieuwers en uitblinkers laten zien wat ze in huis hebben. Hier groeien we sámen door innovaties naar de markt te brengen, bij te dragen aan duurzaamheid, jonge mensen op te leiden en stevig in te zetten op het brede netwerk. Onze projecten – in alle soorten en maten – zijn interessant voor organisaties die actief zijn in de agrifood sector óf daarbuiten.

We zijn altijd op zoek naar inspirerende mensen of bedrijven die zich aan willen sluiten. Bent u op zoek naar een samenwerking? Of heeft u misschien een springplank voor talent te bieden? Welkom bij AgriFood Capital.

We doen het gewoon. Doet u ook mee?