Voedselproductie 2.0: Boer zoekt voedselflat

23 januari 2018

Evenement

Stadsbibliotheek, 's-Hertogenbosch

In samenwerking met BIEB ’s-Hertogenbosch organiseert RUW een Meetup rond het thema indoor urban farming. Lokaal produceren op grote schaal, overal ter wereld. Hoe gaat dit de landbouw in ons land veranderen? Wat betekent dit bijvoorbeeld voor het grondstoffengebruik van de toekomst?

De Meetup wordt georganiseerd rond de uitzending van Tegenlicht ‘Boer zoekt voedselflat’. Diverse experts uit AgriFood Capital zullen hierbij aanwezig zijn. Eén van de genodigden is Marcel Kers, partner en directielid van PlantLab. Ook zal Jasper Den Besten, lector Nieuwe Teelttechnieken van HAS Hogeschool, zijn visie delen op de toekomst van de landbouw.

Kijk voor alle informatie op de website van RUW. De toegang is gratis, aanmelden is niet nodig.

Delen

Wilt u onze nieuwsbrief ontvangen?
Blijf op de hoogte.

Gezocht: mensen met een passie voor agrifood!

Noordoost-Brabant is de unieke topregio in AgriFood. Een plek waar aanpakkers, vernieuwers en uitblinkers laten zien wat ze in huis hebben. Hier groeien we sámen door innovaties naar de markt te brengen, bij te dragen aan duurzaamheid, jonge mensen op te leiden en stevig in te zetten op het brede netwerk. Onze projecten – in alle soorten en maten – zijn interessant voor organisaties die actief zijn in de agrifood sector óf daarbuiten.

We zijn altijd op zoek naar inspirerende mensen of bedrijven die zich aan willen sluiten. Bent u op zoek naar een samenwerking? Of heeft u misschien een springplank voor talent te bieden? Welkom bij AgriFood Capital.

We doen het gewoon. Doet u ook mee?