AgriFoodTech 2019 Congres en Vakbeurs

11 t/m 12 december 2019

Evenement

Brabanthallen, 's-Hertogenbosch

Kom naar stand 181

Wil je als voedselbedrijf aan de slag met slimmer sensoren? Heb je als technologiebedrijf de oplossing in huis voor toepassingen in de voedingsmiddelenindustrie? Of wil je gewoon meer weten over de kansen van digitalisering in agrifood? Kom op 11 of 12 december a.s. naar stand 181 van de AgriFoodTech2019 beurs en maak kennis met het Europese project S3FOOD.

In S3FOOD werken AgriFood Capital en andere clusterorganisaties uit Europa aan de modernisering en digitalisering van de agrifood sector. Begin 2020 opent de eerste ronde van een Europese voucherregeling. Deze regeling is voor MKB-bedrijven die met slimme sensor technieken aan de slag willen. Voor Nederlandse bedrijven is AgriFood Capital het aanspreekpunt.

Wil je meer weten over de voucherregeling? Kom naar de S3FOOD stand en je weet het. Meer informatie: Simon Maas, project manager S3FOOD & PROTEIN, s.maas@agrifoodcapital.nl.

Wil je je aanmelden voor de tweedaagse AgriFoodTech 2019? Dat kan eenvoudig via deze link.
 

Ik wil op de hoogte gehouden worden van de ontwikkelingen binnen Agrifood Capital.

Ik ben ouder dan 16 jaar en ga akkoord om de nieuwsbrief te ontvangen. Voor meer informatie over je rechten, inschrijven en uitschrijven zie onze privacy verklaring.

Gezocht: mensen met een passie voor agrifood!

Noordoost-Brabant is de unieke topregio in AgriFood. Een plek waar aanpakkers, vernieuwers en uitblinkers laten zien wat ze in huis hebben. Hier groeien we sámen door innovaties naar de markt te brengen, bij te dragen aan duurzaamheid, jonge mensen op te leiden en stevig in te zetten op het brede netwerk. Onze projecten – in alle soorten en maten – zijn interessant voor organisaties die actief zijn in de agrifood sector óf daarbuiten.

We zijn altijd op zoek naar inspirerende mensen of bedrijven die zich aan willen sluiten. Bent u op zoek naar een samenwerking? Of heeft u misschien een springplank voor talent te bieden? Welkom bij AgriFood Capital.

We doen het gewoon. Doet u ook mee?