AgriFoodTop Symposium

06 juni 2018

Evenement

De Buitensoci√ęteit, Zwolle

Emotie, de sleutel naar de consument

De AgriFoodTop is een jaarlijks netwerkevent waar mensen werkzaam bij de ministeries, de wetenschap, het onderwijs en de MKB-ers elkaar ontmoeten.

Het thema van dit jaar is Emotie. Hoe help je consumenten de gezonde en duurzame keuze te maken? Hoe kweek je draagvlak voor de sector? En hoe zorg je voor een goede verbinding met de arbeidsmarkt? Aansluiten en inspelen op de emotie van burger en consument is bij de antwoorden op deze vragen een belangrijke factor. Maar hoe doe je dat het meest effectief? Wat werkt? En waarom werkt juist dat wel en andere strategieën niet.

Tijdens deze Top wordt ingegaan op onderzoekstrajecten waarin emotie een belangrijke rol speelt. Ook vindt de finale van Ecotrophelia plaats, de voedselontwerpwedstrijd voor studenten.

Programma en aanmelden
Kijk hier voor het programma en aanmelden.

 

Ik wil op de hoogte gehouden worden van de ontwikkelingen binnen Agrifood Capital.

Ik ben ouder dan 16 jaar en ga akkoord om de nieuwsbrief maximaal 1x per week te ontvangen. Voor meer informatie over je rechten, inschrijven en uitschrijven zie onze privacy verklaring.

Gezocht: mensen met een passie voor agrifood!

Noordoost-Brabant is de unieke topregio in AgriFood. Een plek waar aanpakkers, vernieuwers en uitblinkers laten zien wat ze in huis hebben. Hier groeien we sámen door innovaties naar de markt te brengen, bij te dragen aan duurzaamheid, jonge mensen op te leiden en stevig in te zetten op het brede netwerk. Onze projecten – in alle soorten en maten – zijn interessant voor organisaties die actief zijn in de agrifood sector óf daarbuiten.

We zijn altijd op zoek naar inspirerende mensen of bedrijven die zich aan willen sluiten. Bent u op zoek naar een samenwerking? Of heeft u misschien een springplank voor talent te bieden? Welkom bij AgriFood Capital.

We doen het gewoon. Doet u ook mee?