Dutch Agri Food Week 2018

05 t/m 16 oktober 2018

Evenement

Van 5 tot en met 16 oktober 2018 staat Nederland in het teken van de toekomst van ons eten. Tijdens de vierde editie van Dutch Agri Food Week krijgen bezoekers bij de boer, de voedselproducent, de kok, de wetenschapper en andere agrifood-experts een antwoord op de vraag: wat eten we nu en in 2050?

Dutch Agri Food Week biedt bedrijven, organisaties, overheden en kennisinstellingen de kans om mee te doen met hun eigen event. 

Programma in ontwikkeling
Dutch Agri Food Week laat ons de toekomst van ons eten zien. Ook probeert het evenement bij te dragen aan een sterker en positief beeld van de Nederlandse agrifood sector. Het programma komt tot stand uit een samenwerking van regio’s en partners van Dutch Agri Food Week. Gezamenlijk laten zij zien hoe we in Nederland werken aan lekker, veilig en gezond voedsel. Wat is er in de hele voedselproductieketen nodig om dat nog jaren voor elkaar te krijgen?

Elies Lemkes, voorzitter Stichting Dutch Agri Food Week: "Tijdens Dutch Agri Food Week vertellen we het verhaal van ‘grond tot mond’. Dat doen we binnen verschillende thema's, zoals voedsel en gezondheid, voedseleducatie, transparantie, innovatie en andere ontwikkelingen in de sector. Bedrijven, organisaties en instellingen in de agrifood sector die het antwoord op de vraag ‘wat eten we nu en straks?’ mede vormgeven, dragen bij aan het programma."

Podium voor innovatie
Wereldwijd is er grote belangstelling voor de Nederlandse kennis en technologie op het gebied van duurzame, gezonde en veilige voedselproductie. Dutch Agri Food Week is het grootste podium in Nederland waar niet alleen aandacht is voor het stimuleren van innovatie in de agrifood sector, maar ook voor het verbinden van ondernemers, consumenten en overheden. Bedrijven en kennisorganisaties presenteren er hun nieuwste innovaties aan een breed publiek. Iedereen met interesse in voedsel en voedselproductie - van consument tot professional - is welkom tijdens Dutch Agri Food Week. Om te ontdekken, inspiratie op te doen, elkaar te ontmoeten, te leren en kennis te delen, maar vooral om te genieten van lekker en gezond voedsel.

Interesse om dit jaar (weer) mee te doen? Kijk op www.dutchagrifoodweek.nl

Ik wil op de hoogte gehouden worden van de ontwikkelingen binnen Agrifood Capital.

Ik ben ouder dan 16 jaar en ga akkoord om de nieuwsbrief te ontvangen. Voor meer informatie over je rechten, inschrijven en uitschrijven zie onze privacy verklaring.

Gezocht: mensen met een passie voor agrifood!

Noordoost-Brabant is de unieke topregio in AgriFood. Een plek waar aanpakkers, vernieuwers en uitblinkers laten zien wat ze in huis hebben. Hier groeien we sámen door innovaties naar de markt te brengen, bij te dragen aan duurzaamheid, jonge mensen op te leiden en stevig in te zetten op het brede netwerk. Onze projecten – in alle soorten en maten – zijn interessant voor organisaties die actief zijn in de agrifood sector óf daarbuiten.

We zijn altijd op zoek naar inspirerende mensen of bedrijven die zich aan willen sluiten. Bent u op zoek naar een samenwerking? Of heeft u misschien een springplank voor talent te bieden? Welkom bij AgriFood Capital.

We doen het gewoon. Doet u ook mee?