Dutch Food Week 2019

05 t/m 16 oktober 2019

Evenement

In heel Noordoost-Brabant

De 2019-editie van Dutch Food Week vindt plaats van 5 tot en met 16 oktober. Dutch Food Week is hét nationale podium waar voedsel, voedselinnovatie en de voedselproductie centraal staan. AgriFood Capital is één partijen die aan de wieg heeft gestaan van dit initiatief.

Tijdens Dutch Food Week delen partijen uit de agrifood sector hun enthousiasme, kennis en kunde met de samenleving. Boeren en tuinders, ondernemers uit toeleverende en verwerkende industrie, retail, overheid en wetenschappers laten zien hoe zij werken aan veilig en gezond voedsel voor onszelf en voor straks 9 miljard mensen wereldwijd. 

Dutch Food Week in de regio Noordoost-Brabant
Noordoost-Brabant is dé innovatieve topregio in agrifood. Tijdens Dutch Food Week laten bedrijven, overheden en kennisinstellingen zien waarom zij samen met recht de makers van gisteren, vandaag en morgen genoemd worden. 

Meer informatie
Kijk voor de laatste ontwikkelingen en het programma op www.dutchfoodweek.nl

 

Ik wil op de hoogte gehouden worden van de ontwikkelingen binnen Agrifood Capital.

Ik ben ouder dan 16 jaar en ga akkoord om de nieuwsbrief te ontvangen. Voor meer informatie over je rechten, inschrijven en uitschrijven zie onze privacy verklaring.

Gezocht: mensen met een passie voor agrifood!

Noordoost-Brabant is de unieke topregio in AgriFood. Een plek waar aanpakkers, vernieuwers en uitblinkers laten zien wat ze in huis hebben. Hier groeien we sámen door innovaties naar de markt te brengen, bij te dragen aan duurzaamheid, jonge mensen op te leiden en stevig in te zetten op het brede netwerk. Onze projecten – in alle soorten en maten – zijn interessant voor organisaties die actief zijn in de agrifood sector óf daarbuiten.

We zijn altijd op zoek naar inspirerende mensen of bedrijven die zich aan willen sluiten. Bent u op zoek naar een samenwerking? Of heeft u misschien een springplank voor talent te bieden? Welkom bij AgriFood Capital.

We doen het gewoon. Doet u ook mee?