HAS Food Experience 2018

30 januari 2018

Evenement

10e editie!

Op deze dag opent HAS Hogeschool voor de 10e keer haar deuren voor de HAS Food Experience. Ruim 200 4e-jaars HAS-studenten presenteren vandaag hun innovaties die oplossingen bieden voor Today’s Food Challenges.

HAS Food Experience staat elk jaar garant voor inspirerende afstudeerprojecten in het food- of agrodomein, uiteenlopend van innovatieve food concepten tot visies over de toekomst van food, van reststroomreductie tot proceskundige validaties, van kwaliteitsprojecten tot nieuwe verpakkingsmogelijkheden en van nieuwe producten en marktbenaderingen tot start up food ondernemers.

Kijk hier voor meer informatie en (gratis) aanmelden.

De 2018-editie van de HAS Food Experience wordt mede mogelijk gemaakt door AgriFood Capital en OndernemersLift+.  De avond voorafgaand aan dit event krijgen relaties van AgriFood Capital en OndernemersLift+ (op uitnodiging) een exclusieve preview van de afstudeerprojecten.

Ik wil op de hoogte gehouden worden van de ontwikkelingen binnen Agrifood Capital.

Ik ben ouder dan 16 jaar en ga akkoord om de nieuwsbrief maximaal 1x per week te ontvangen. Voor meer informatie over je rechten, inschrijven en uitschrijven zie onze privacy verklaring.

Gezocht: mensen met een passie voor agrifood!

Noordoost-Brabant is de unieke topregio in AgriFood. Een plek waar aanpakkers, vernieuwers en uitblinkers laten zien wat ze in huis hebben. Hier groeien we sámen door innovaties naar de markt te brengen, bij te dragen aan duurzaamheid, jonge mensen op te leiden en stevig in te zetten op het brede netwerk. Onze projecten – in alle soorten en maten – zijn interessant voor organisaties die actief zijn in de agrifood sector óf daarbuiten.

We zijn altijd op zoek naar inspirerende mensen of bedrijven die zich aan willen sluiten. Bent u op zoek naar een samenwerking? Of heeft u misschien een springplank voor talent te bieden? Welkom bij AgriFood Capital.

We doen het gewoon. Doet u ook mee?