Maand 'Voedsel van Brabantse bodem'

01 t/m 30 april 2018

Evenement

In heel Brabant

We Are Food: tien maanden lang telkens één actueel foodinnovatie thema in de schijnwerpers

Brabantse horecaopleidingen starten gezamenlijk een programma waarin studenten studenten recepten en een kookboek “BRBNT, van Brabantse grond” ontwikkelen op basis van (seizoens)producten van Brabantse bodem. Zo laten we iedereen opnieuw kennismaken met de herkomst van onze producten en laten zien dat eten van het seizoen naar meer smaakt.

Kijk hier voor meer informatie over de Maand Voedsel van Brabantse bodem.

In 2018 is Brabant European Region of Gastronomy. Dát vieren we! De Brabantse ondernemers, regio’s en gemeenten hebben samen een spetterend jaarprogramma gemaakt: We Are Food voor professionals en Brabant Celebrates Food voor bezoekers en inwoners. Hierin draait alles om voedselinnovatie en voedselbeleving, dat waar Brabant van oudsher in uitblinkt. Ervaar hoe Brabant als eerste Nederlandse provincie invulling geeft aan de voedselagenda van de toekomst. 

Het Brabantse foodjaar wordt gevoed door de provincie Noord-Brabant en uitgevoerd door AgriFood Capital en Visit Brabant.
 

Ik wil op de hoogte gehouden worden van de ontwikkelingen binnen Agrifood Capital.

Ik ben ouder dan 16 jaar en ga akkoord om de nieuwsbrief te ontvangen. Voor meer informatie over je rechten, inschrijven en uitschrijven zie onze privacy verklaring.

Gezocht: mensen met een passie voor agrifood!

Noordoost-Brabant is de unieke topregio in AgriFood. Een plek waar aanpakkers, vernieuwers en uitblinkers laten zien wat ze in huis hebben. Hier groeien we sámen door innovaties naar de markt te brengen, bij te dragen aan duurzaamheid, jonge mensen op te leiden en stevig in te zetten op het brede netwerk. Onze projecten – in alle soorten en maten – zijn interessant voor organisaties die actief zijn in de agrifood sector óf daarbuiten.

We zijn altijd op zoek naar inspirerende mensen of bedrijven die zich aan willen sluiten. Bent u op zoek naar een samenwerking? Of heeft u misschien een springplank voor talent te bieden? Welkom bij AgriFood Capital.

We doen het gewoon. Doet u ook mee?