Masterclass Arbeidsmarkt in de logistieke sector

22 november 2018

Evenement

Logistics House, Oss

De economie trekt sinds een tijdje weer aan. Bedrijven zien de noodzaak nieuw personeel aan te trekken en hebben moeite om talent te behouden. De vooruitzichten voor de logistieke sector zijn positief. Toch maakt ABN AMRO hierbij een kanttekening. "Wie niet goed genoeg vooruit kijkt, kan wel eens de boot missen", zo stelt één van Nederlands grootste banken.

Volgens Vijfsterren Logistiek een uitgelezen moment voor een uitgebreide Masterclass over dit thema. Dagvoorzitter Wim Bens trapt af met een welkomstwoord, waarna experts uit de regio hun visie geven op de arbeidsmarkt van de logistieke sector. De Masterclass wordt afgesloten met een uitgebreide lunch en de gelegenheid om na te praten en met andere deelnemers te netwerken.

Download hier het volledige programma. 

Aanmelden
Aanmelden kan via deze link. Deelname is kosteloos. 

Deze workshop programma wordt mede mogelijk gemaakt door TKI Dinalog en wordt aangeboden door Vijfsterren Logistiek. AgriFood Capital is partner van Vijfsterren Logistiek.
 

Ik wil op de hoogte gehouden worden van de ontwikkelingen binnen Agrifood Capital.

Ik ben ouder dan 16 jaar en ga akkoord om de nieuwsbrief te ontvangen. Voor meer informatie over je rechten, inschrijven en uitschrijven zie onze privacy verklaring.

Gezocht: mensen met een passie voor agrifood!

Noordoost-Brabant is de unieke topregio in AgriFood. Een plek waar aanpakkers, vernieuwers en uitblinkers laten zien wat ze in huis hebben. Hier groeien we sámen door innovaties naar de markt te brengen, bij te dragen aan duurzaamheid, jonge mensen op te leiden en stevig in te zetten op het brede netwerk. Onze projecten – in alle soorten en maten – zijn interessant voor organisaties die actief zijn in de agrifood sector óf daarbuiten.

We zijn altijd op zoek naar inspirerende mensen of bedrijven die zich aan willen sluiten. Bent u op zoek naar een samenwerking? Of heeft u misschien een springplank voor talent te bieden? Welkom bij AgriFood Capital.

We doen het gewoon. Doet u ook mee?