Meet-up Duurzaamheid op de cross-over High Tech & AgriFood

14 oktober 2019

Evenement

AgriFoodInnovation organiseert een Meet-up bij Het Suikerlab in Bergen op Zoom. Thema: Duurzaamheid op de cross-over tussen High Tech & AgriFood.

Het Suikerlab is het voormalige IRS-gebouw met diverse professionele laboratoria, klimaatkassen, kantoren, werkplaatsen en een loods; alles in het lab staat geheel in het teken van agrifood, bio-based en duurzaamheid. 

Voor wie?
De AgriFoodInnovation community is voor beslissers, bestuurders en projectleiders uit de gehele keten van agriFood, high tech, data, wetenschap, overheid, onderwijs en retail. Lid worden kan nog steeds, hier zijn geen kosten aan verbonden.

Programma

15.30 u Ontvangst

16.00 u Welkom & Introductie Het Suikerlab

16.10 u Update activiteiten AgriFoodInnovation. Elies Lemkes, directeur AgriFoodInnovation

16.20 u Twee experts aan het woord over duurzaamheid, high tech en agrifood: 

Creating shared value through sustainable partnerships.
Jolanda Soons-Dings | Sustainability Leader bij Lamb Weston / Meijer

Kan iedereen op de wereld zelf duurzaam voedsel telen?
Arend Koekkoek | PixelFarming

17.00 u Update Innovation Makers Agrifood. Paula Rijkers, provincie Noord-Brabant

17.05 u Panel: de rol en kansen van hightech in de verduurzaming van agrifood

17.30 u Drinks & appetizers

Aanmelden
Aanmelden kan heel eenvoudig door een mail te sturen naar Nicole de Boer: nicole.de.boer@agrifoodinnovation.nl. Deelname is gratis.

AgriFoodInnovation is een initiatief van HAS Hogeschool, Technische Universiteit Eindhoven (TU/e), Wageningen Universiteit & Research (WUR) en ZLTO. AgriFood Capital BV is verantwoordelijk voor de projectleiding. Hierbij werkt zij samen met Brainport Development NV, REWIN West-Brabant en de Brabantse Ontwikkelingsmaatschappij (BOM). Het programma wordt ondersteund door de provincie Noord-Brabant. Kijk op de nieuwe website www.agrifoodinnovation.nl voor meer informatie.

Ik wil op de hoogte gehouden worden van de ontwikkelingen binnen Agrifood Capital.

Ik ben ouder dan 16 jaar en ga akkoord om de nieuwsbrief te ontvangen. Voor meer informatie over je rechten, inschrijven en uitschrijven zie onze privacy verklaring.

Gezocht: mensen met een passie voor agrifood!

Noordoost-Brabant is de unieke topregio in AgriFood. Een plek waar aanpakkers, vernieuwers en uitblinkers laten zien wat ze in huis hebben. Hier groeien we sámen door innovaties naar de markt te brengen, bij te dragen aan duurzaamheid, jonge mensen op te leiden en stevig in te zetten op het brede netwerk. Onze projecten – in alle soorten en maten – zijn interessant voor organisaties die actief zijn in de agrifood sector óf daarbuiten.

We zijn altijd op zoek naar inspirerende mensen of bedrijven die zich aan willen sluiten. Bent u op zoek naar een samenwerking? Of heeft u misschien een springplank voor talent te bieden? Welkom bij AgriFood Capital.

We doen het gewoon. Doet u ook mee?