Regionaal Plannerscafé Vijfsterren Logistiek

23 mei 2017

Evenement

Strategische planning intermodaal vervoer / Duurzaam Plannen

Op dinsdag 23 mei 2017 vindt het eerste regionaal Plannerscafé plaats onder regie van Vijfsterren Logistiek. Dit event is bedoeld voor iedereen die zich bezighoudt met de logistiek van ladingen. Onder de titel 'Strategische planning intermodaal vervoer / Duurzaam Plannen' verzorgen de HAN en TNO een interessante middag vanaf 16.00 uur. Bekijk hier het hele Programma Strategische Planning Intermodaal Vervoer.

Workshop Duurzaam plannen olv HAN / Stef Weijers & Enide Bogers
De overheid ziet graag dat bedrijven meer transport laten lopen over het spoor en over het water. Maar zo gemakkelijk gaat dat niet. Behoorlijk wat bedrijven hebben duurzaamheid hoog in het vaandel. Dat betekent nog niet meteen dat je als transportplanner alle goederenzendingen met de trein of het binnenschip kunt laten vervoeren. In deze workshop laten we zien hoe bedrijven hun transportwijze kiezen. We zijn benieuwd wat je herkent, en wat niet. Waar verbetermogelijkheden liggen, en wat je daar als planner voor nodig hebt.

Serious Game Synchromania olv TNO / Jorrit Harmsen & Layla Lebesque
Met het spel Synchromania kruip je in de huid van een transportplanner van een multimodale operator. Het doel is klantorders zo goed mogelijk te verwerken, waarbij wordt gelet op kosten, duurzaamheid en klanttevredenheid. Je speelt het in duo¹s. Er is een maximum van 36 deelnemers, dus meld je op tijd aan.

Meer informatie en aanmelden: website van Vijfsterren Logistiek

Ik wil op de hoogte gehouden worden van de ontwikkelingen binnen Agrifood Capital.

Ik ben ouder dan 16 jaar en ga akkoord om de nieuwsbrief te ontvangen. Voor meer informatie over je rechten, inschrijven en uitschrijven zie onze privacy verklaring.

Gezocht: mensen met een passie voor agrifood!

Noordoost-Brabant is de unieke topregio in AgriFood. Een plek waar aanpakkers, vernieuwers en uitblinkers laten zien wat ze in huis hebben. Hier groeien we sámen door innovaties naar de markt te brengen, bij te dragen aan duurzaamheid, jonge mensen op te leiden en stevig in te zetten op het brede netwerk. Onze projecten – in alle soorten en maten – zijn interessant voor organisaties die actief zijn in de agrifood sector óf daarbuiten.

We zijn altijd op zoek naar inspirerende mensen of bedrijven die zich aan willen sluiten. Bent u op zoek naar een samenwerking? Of heeft u misschien een springplank voor talent te bieden? Welkom bij AgriFood Capital.

We doen het gewoon. Doet u ook mee?