Regionale arbeidsmarkt- en loopbaanconferentie Noordoost-Brabant

16 november 2017

Evenement

CHV Noordkade, Veghel

AgriFood Capital Werkt! en BZW organiseren met ondersteuning van provincie Noord-Brabant een inspirerende arbeidsmarktconferentie voor bedrijfsleven en onderwijsinstellingen. Onder de vlag van 'toekomstperspectief voor mens & organisatie' worden twee parralelle meet-ups georganiseerd. Voorafgaand aan en aansluitend op de beide meet-ups is er volop gelegenheid voor netwerken.

Inspiratieplein
Op het Inspiratieplein presenteren zich diverse organisaties waaronder Avans Hogeschool, OndernemersLift+, Techniek = Troef, BZW, Arbeidsmarktdashboard. SBB en Landelijk expertisepunt LOB..Kijk hier voor de actuele deelnemerslijst.

Dagprogramma
15.30 u Inloop
16.00 u Meet-ups Arbeidsmarkt en Talent & Loopbaan (parallel)
18.15 u Walking diner met humoristische bite door Ivo Mijland
 

Meet-up Arbeidsmarkt
De economie groeit en het ondernemersvertrouwen neemt toe maar er is een (groeiend) tekort aan goed geschoold personeel. Hoe kunnen werkgevers talent aantrekken en/of behouden?

Programma
16.00 u Plenaire sessie: duurzame inzetbaarheid, talent en SPP
17.00 u Pauze
17.15 u Inspiratiesessie door Corporate Rebels
18.15 u Walking diner

Voor wie bedoeld?
Werkgevers

Aanmelden
Aanmelden kan via artz@bzw.nl.
 

Meet-up Talent & Loopbaan
Scholen en bedrijfsleven hebben een gezamenlijke verantwoordelijkheid om voor jongeren een doorlopende leerlijn in loopbaanontwikkeling te realiseren. Hoe kunnen zij leerlingen zo goed mogelijk ondersteunen in een arbeidsmarkt die steeds sneller verandert?

Programma (klik hier voor alle details)
16.00 u Plenaire sessie 
17.00 u Pauze
17.15 u Inspiratiesessies rondom loopbaanontwikkeling 
18.15 u Walking diner
 
Voor wie bedoeld? 
De bijeenkomst is specifiek bedoeld voor: docenten, mentoren, decanen, stagecoördinatoren, directies vanuit het onderwijs (PO, VO, MBO en HBO), praktijkbegeleiders, HRM-ers en directies van bedrijven.

Aanmelden
Aanmelden kan via deze link.
 
Ik wil op de hoogte gehouden worden van de ontwikkelingen binnen Agrifood Capital.

Ik ben ouder dan 16 jaar en ga akkoord om de nieuwsbrief te ontvangen. Voor meer informatie over je rechten, inschrijven en uitschrijven zie onze privacy verklaring.

Gezocht: mensen met een passie voor agrifood!

Noordoost-Brabant is de unieke topregio in AgriFood. Een plek waar aanpakkers, vernieuwers en uitblinkers laten zien wat ze in huis hebben. Hier groeien we sámen door innovaties naar de markt te brengen, bij te dragen aan duurzaamheid, jonge mensen op te leiden en stevig in te zetten op het brede netwerk. Onze projecten – in alle soorten en maten – zijn interessant voor organisaties die actief zijn in de agrifood sector óf daarbuiten.

We zijn altijd op zoek naar inspirerende mensen of bedrijven die zich aan willen sluiten. Bent u op zoek naar een samenwerking? Of heeft u misschien een springplank voor talent te bieden? Welkom bij AgriFood Capital.

We doen het gewoon. Doet u ook mee?