Regionale werkbijeenkomst Klimaatadaptatie Noordoost-Brabant

13 november 2018

Evenement

Agri&Food Plaza, 's-Hertogenbosch

Tijdens deze middag worden kennis over klimaatadaptatie uitgewisseld en tussenresultaten van lopende regionale klimaatadaptatieprojecten gedeeld. Ook staan vergroting van het klimaatbewustzijn in de regio, (uitbreiding van) de samenwerking met relevante partijen en mogelijkheden voor subsidies op de agenda.

Voor wie?
Deze werksessie is bedoeld voor gemeenteambtenaren en gebiedspartners uit de regio Noordoost-Brabant die werkzaam zijn op gebied van klimaatadaptatie en ruimtelijke ordening.

Aanmelden
Aanmelden kan via deze link. Het definitieve programma wordt dan toegestuurd.

Voor meer informatie: Tobias Renner, programmaleider Klimaatadaptatie Noordoost-Brabant: t.renner@agrifoodcapital.nl; of Jossien Bouter, Coördinator Duurzame Leefomgeving: j.bouter@agrifoodcapital.nl.

 

Ik wil op de hoogte gehouden worden van de ontwikkelingen binnen Agrifood Capital.

Ik ben ouder dan 16 jaar en ga akkoord om de nieuwsbrief te ontvangen. Voor meer informatie over je rechten, inschrijven en uitschrijven zie onze privacy verklaring.

Gezocht: mensen met een passie voor agrifood!

Noordoost-Brabant is de unieke topregio in AgriFood. Een plek waar aanpakkers, vernieuwers en uitblinkers laten zien wat ze in huis hebben. Hier groeien we sámen door innovaties naar de markt te brengen, bij te dragen aan duurzaamheid, jonge mensen op te leiden en stevig in te zetten op het brede netwerk. Onze projecten – in alle soorten en maten – zijn interessant voor organisaties die actief zijn in de agrifood sector óf daarbuiten.

We zijn altijd op zoek naar inspirerende mensen of bedrijven die zich aan willen sluiten. Bent u op zoek naar een samenwerking? Of heeft u misschien een springplank voor talent te bieden? Welkom bij AgriFood Capital.

We doen het gewoon. Doet u ook mee?