Samen innoveren voor een vitaler Nederland

22 mei 2018

Evenement

Media Plaza Jaarbeurs Utrecht

Diagnose Voeding & Gezondheid

Voeding draagt bij aan een vitaal en gezond leven. Voeding verdient dan ook een prominente rol bij het stimuleren van gezondheid en het voorkomen van chronische aandoeningen.

In dit congres draait alles om Innovaties zijn noodzakelijk om de huidige systemen en status quo’s op gebied van gezondheid te doorbreken.  Met sprekers als Prinses Laurentien (Oprichter Missing Chapter Foundation), Paul Blokhuis (Staatssecretaris Ministerie van Volksgezondheid, Welzijn en Sport), Wiebe Draijer (Voorzitter Groepsdirectie Rabobank Nederland), Victor Everhardt (Wethouder Gemeente Utrecht), Roelof Konterman (Vicevoorzitter Raad van Bestuur Achmea), Hanno Pijl (Hoogleraar Diabetologie LUMC), Rob Baan (Eigenaar Koppert Cress) en Hein Schumacher (CEO Royal FrieslandCampina N.V.).

Ook worden er interactieve en inspirerende break-out sessies georganiseerd door innovatieve organisaties met veelbeleovende initiatieven voor de toekomst: Kipster, Arts en Voeding, Resto van Harte, Reis van 5, Chef Watson, Ekomenu, ProMuscle in de praktijk, Foodfirst Network, Instock, Keer Diabetes2 om, Fit4UU en VitaliteitsNetwerkNederland, Picnic en het Prinses Maxima Centrum. Ook is er een innovatiemarkt waar nieuwe initiatieven en ondernemers hun product of dienst demonstreren en openstaan voor ontmoeting en inspiratie.

Voor wie? 
Bestuurders, zorg- en foodprofessionals, ondernemers, beleidsmakers, consumentenorganisaties en investeerders in voeding en gezondheid.

Kosten: 195,- euro (excl. BTW)

Programma en aanmelden
Ga voor het volledige programma en aanmelden naar de website van Diagnose

 

Ik wil op de hoogte gehouden worden van de ontwikkelingen binnen Agrifood Capital.

Ik ben ouder dan 16 jaar en ga akkoord om de nieuwsbrief maximaal 1x per week te ontvangen. Voor meer informatie over je rechten, inschrijven en uitschrijven zie onze privacy verklaring.

Gezocht: mensen met een passie voor agrifood!

Noordoost-Brabant is de unieke topregio in AgriFood. Een plek waar aanpakkers, vernieuwers en uitblinkers laten zien wat ze in huis hebben. Hier groeien we sámen door innovaties naar de markt te brengen, bij te dragen aan duurzaamheid, jonge mensen op te leiden en stevig in te zetten op het brede netwerk. Onze projecten – in alle soorten en maten – zijn interessant voor organisaties die actief zijn in de agrifood sector óf daarbuiten.

We zijn altijd op zoek naar inspirerende mensen of bedrijven die zich aan willen sluiten. Bent u op zoek naar een samenwerking? Of heeft u misschien een springplank voor talent te bieden? Welkom bij AgriFood Capital.

We doen het gewoon. Doet u ook mee?