Talentencafé #2: persoonlijke ontwikkeling

04 juni 2018

Evenement

Hellings Machinebouw, Sint Oedenrode

Dit tweede Talentencafé van 2018 is bedoeld voor 3e en 4e jaars studenten en pas afgestudeerden op MBO, HBO en WO-niveau. Het thema van deze tweede editie is 'persoonlijke ontwikkeling'. 

Programma

15.30 uur  Ontvangst met een hapje en een drankje
16.00 uur  Verwelkoming en uitleg over de middag/avond
16.15 uur  Presentatie Hellings Machinebouw
16.30 uur  Rondleiding door het bedrijf

Pauze met broodjes / snacks

18.00 uur   Intervisiedeel met het thema persoonlijke ontwikkeling
19.00 uur   Afsluiting én maak kans op een volledige en officiële Birkman persoonlijkheidstest t.w.v. €1.275,-!
19.10 uur   Netwerkborrel

Meer informatie en aanmelden
Kijk hier voor meer informatie over deze bijeenkomst, het eventueel voorbereiden met behulp van een MOOC (Massive Open Online Course) en aanmelden.

Het Talentencafé in Noordoost-Brabant is een uniek concept van VNO-NCW Brabant Zeeland, AgriFood Capital Werkt! en JAMwerkt.nl. Werkgevers en potentiële werknemers worden op een inspirerende manier met elkaar in contact gebracht.

Hieronder een impressie van Talentencafé #1: Voedselverspilling.

 

Ik wil op de hoogte gehouden worden van de ontwikkelingen binnen Agrifood Capital.

Ik ben ouder dan 16 jaar en ga akkoord om de nieuwsbrief maximaal 1x per week te ontvangen. Voor meer informatie over je rechten, inschrijven en uitschrijven zie onze privacy verklaring.

Gezocht: mensen met een passie voor agrifood!

Noordoost-Brabant is de unieke topregio in AgriFood. Een plek waar aanpakkers, vernieuwers en uitblinkers laten zien wat ze in huis hebben. Hier groeien we sámen door innovaties naar de markt te brengen, bij te dragen aan duurzaamheid, jonge mensen op te leiden en stevig in te zetten op het brede netwerk. Onze projecten – in alle soorten en maten – zijn interessant voor organisaties die actief zijn in de agrifood sector óf daarbuiten.

We zijn altijd op zoek naar inspirerende mensen of bedrijven die zich aan willen sluiten. Bent u op zoek naar een samenwerking? Of heeft u misschien een springplank voor talent te bieden? Welkom bij AgriFood Capital.

We doen het gewoon. Doet u ook mee?