Techniekpact Jaarcongres

20 mei 2019

Evenement

Bedrijven zitten te springen om goed opgeleid technisch personeel! Benieuwd naar projecten die het verschil maken voor meer technisch talent door innovatief beroepsonderwijs, een aanpak voor leven lang ontwikkelen, de energietransitie of een beter imago van techniek? Kom naar de Techniekpact Jaarconferentie en ontdek hoe onderwijs, ondernemers en overheden investeren in TechTalent!

Programma
12.30 u Aanvang netwerklunch
13.30 u Plenaire opening
14.30 u De campus in voor TechTracks, Techtalks en Techlounge
16.30 u Plenaire afsluiting
17.00 u Netwerkborrel en Grab-and-Go-dinner
19.00 u Einde programma

Meer informatie
Ga voor meer informatie over het Jaarcongres naar de website van Techniekpact.

De Jaarconferentie wordt georganiseerd door alle partners in Zuidoost-Nederland verenigd in Brainport Network waaronder AgriFood Capital Werkt!. 

Ik wil op de hoogte gehouden worden van de ontwikkelingen binnen Agrifood Capital.

Ik ben ouder dan 16 jaar en ga akkoord om de nieuwsbrief te ontvangen. Voor meer informatie over je rechten, inschrijven en uitschrijven zie onze privacy verklaring.

Gezocht: mensen met een passie voor agrifood!

Noordoost-Brabant is de unieke topregio in AgriFood. Een plek waar aanpakkers, vernieuwers en uitblinkers laten zien wat ze in huis hebben. Hier groeien we sámen door innovaties naar de markt te brengen, bij te dragen aan duurzaamheid, jonge mensen op te leiden en stevig in te zetten op het brede netwerk. Onze projecten – in alle soorten en maten – zijn interessant voor organisaties die actief zijn in de agrifood sector óf daarbuiten.

We zijn altijd op zoek naar inspirerende mensen of bedrijven die zich aan willen sluiten. Bent u op zoek naar een samenwerking? Of heeft u misschien een springplank voor talent te bieden? Welkom bij AgriFood Capital.

We doen het gewoon. Doet u ook mee?