11 oktober: Pioniersbijeenkomst AgroProeftuin de Peel

27 augustus 2019

Nieuws

Zoals elk jaar, vindt ook dit jaar de Pioniersbijeenbijeenkomst van AgroProeftuin de Peel plaats tijdens Dutch Food Week.

Pioniers in kringlooplandbouw wisselen daar hun nieuwste kennis en ervaringen met elkaar uit. Ook komen nieuwe ontwikkelingen rond de Proeftuin en de opbrengsten van alle lopende proeven aan bod. We sluiten af met een vraaggesprek met het ministerie van Landbouw, Natuur en Voedselkwaliteit over het Uitvoeringsprogramma Visie Kringlooplandbouw en experimenteerruimte.

Datum: 11 oktober 2019. Inloop vanaf 14.00, programma 14.30-18.00
Locatie: Eeterij d’n Oven, Zeeland (NB)
 

Programma
Ga voor meer informatie over het programma naar de website van AgroProeftuin de Peel.

Aanmelden
Bent u een vernieuwer in agrifood en geinteresseerd in deelname? Aanmelden kan eenvoudig via deze link.  

 

Ik wil op de hoogte gehouden worden van de ontwikkelingen binnen Agrifood Capital.

Ik ben ouder dan 16 jaar en ga akkoord om de nieuwsbrief te ontvangen. Voor meer informatie over je rechten, inschrijven en uitschrijven zie onze privacy verklaring.

Gezocht: mensen met een passie voor agrifood!

Noordoost-Brabant is de unieke topregio in AgriFood. Een plek waar aanpakkers, vernieuwers en uitblinkers laten zien wat ze in huis hebben. Hier groeien we sámen door innovaties naar de markt te brengen, bij te dragen aan duurzaamheid, jonge mensen op te leiden en stevig in te zetten op het brede netwerk. Onze projecten – in alle soorten en maten – zijn interessant voor organisaties die actief zijn in de agrifood sector óf daarbuiten.

We zijn altijd op zoek naar inspirerende mensen of bedrijven die zich aan willen sluiten. Bent u op zoek naar een samenwerking? Of heeft u misschien een springplank voor talent te bieden? Welkom bij AgriFood Capital.

We doen het gewoon. Doet u ook mee?