#AFCinterviewt…. Raadslid Frans Molenkamp uit Oss

24 juli 2017

Nieuws

Vanaf het moment dat Frans Molenkamp lid is van de klankbordgroep van AgriFood Capital slaat hij geen bijeenkomst over. “Nieuwsgierig en kritisch als ik ben, blijf ik graag nauw volgen waar AgriFood Capital zich mee bezighoudt” zegt Frans, als raadslid in Oss. “Ik wil namens de Osse gemeenteraad weten wat er met de bijdrage van drie euro per inwoner per jaar gebeurt én of het deze investering waard blijft. De kosten gaan voor de baten uit, dat realiseer ik me wel.” 

Lees hier het volledige interview met Frans Molenkamp.

 

Ik wil op de hoogte gehouden worden van de ontwikkelingen binnen Agrifood Capital.

Ik ben ouder dan 16 jaar en ga akkoord om de nieuwsbrief te ontvangen. Voor meer informatie over je rechten, inschrijven en uitschrijven zie onze privacy verklaring.

Gezocht: mensen met een passie voor agrifood!

Noordoost-Brabant is de unieke topregio in AgriFood. Een plek waar aanpakkers, vernieuwers en uitblinkers laten zien wat ze in huis hebben. Hier groeien we sámen door innovaties naar de markt te brengen, bij te dragen aan duurzaamheid, jonge mensen op te leiden en stevig in te zetten op het brede netwerk. Onze projecten – in alle soorten en maten – zijn interessant voor organisaties die actief zijn in de agrifood sector óf daarbuiten.

We zijn altijd op zoek naar inspirerende mensen of bedrijven die zich aan willen sluiten. Bent u op zoek naar een samenwerking? Of heeft u misschien een springplank voor talent te bieden? Welkom bij AgriFood Capital.

We doen het gewoon. Doet u ook mee?