Al 45 startups begeleid in Start-up Booster

23 augustus 2019

Nieuws

Sinds de start begin dit jaar namen al 45 startende ondernemers deel aan het Start-up Booster programma van OndernemersLift+. De starters zijn met name actief in agrifood, ICT, zakelijke dienstverlening en de zorg. In de Start-up Booster worden startende ondernemers worden ondersteund bij het uitwerken van bedrijfsideeën tot bouwstenen voor een succesvolle onderneming.

Ook Estrella van Toor en haar broer namen deel aan het programma. De twee oud-HAS studenten zetten samen het bedrijf FullCharge op. Met hun onderneming willen ze medewerkers van bedrijven bewegen naar een gezondere leefstijl. Lees over hun ervaringen met het programma op de website van OndernemersLift+.  

Starters die geinteresseerd zijn in de Start-up Booster kunnen zich hier inchecken.

OndernemersLift+ is het regionale ondernemersprogramma van Noordoost-Brabant. Samen met AgriFood Capital ondersteunt OndernemersLift+ startende en groeiende bedrijven in de regio.

Ik wil op de hoogte gehouden worden van de ontwikkelingen binnen Agrifood Capital.

Ik ben ouder dan 16 jaar en ga akkoord om de nieuwsbrief te ontvangen. Voor meer informatie over je rechten, inschrijven en uitschrijven zie onze privacy verklaring.

Gezocht: mensen met een passie voor agrifood!

Noordoost-Brabant is de unieke topregio in AgriFood. Een plek waar aanpakkers, vernieuwers en uitblinkers laten zien wat ze in huis hebben. Hier groeien we sámen door innovaties naar de markt te brengen, bij te dragen aan duurzaamheid, jonge mensen op te leiden en stevig in te zetten op het brede netwerk. Onze projecten – in alle soorten en maten – zijn interessant voor organisaties die actief zijn in de agrifood sector óf daarbuiten.

We zijn altijd op zoek naar inspirerende mensen of bedrijven die zich aan willen sluiten. Bent u op zoek naar een samenwerking? Of heeft u misschien een springplank voor talent te bieden? Welkom bij AgriFood Capital.

We doen het gewoon. Doet u ook mee?