Alle banenafspraken van 2017 ingevuld

18 september 2017

Nieuws

De arbeidsmarktregio Noordoost-Brabant is goed op weg met de invulling van de banenafspraken. De 4.742 banenafspraken die vóór eind 2017 moesten worden ingevuld, zijn nu al gerealiseerd.

Dit goede resultaat is mede te danken aan de succesvolle pilot van de Praktijkroute die onder andere in onze regio is uitgevoerd. De Praktijkroute - inmiddels in wetgeving omgezet - is een effectievere manier om werkzoekenden in aanmerking te laten komen voor een banenafspraak. Via het Regionaal Werkbedrijf blijven uiteraard mensen worden geplaatst. Meer informatie: Inge Willems, programmlijncooordinator Regionaal Werkbedrijf van AgriFood Capital Werkt!: inge.willems@wiseup.nl.

Ik wil op de hoogte gehouden worden van de ontwikkelingen binnen Agrifood Capital.

Ik ben ouder dan 16 jaar en ga akkoord om de nieuwsbrief te ontvangen. Voor meer informatie over je rechten, inschrijven en uitschrijven zie onze privacy verklaring.

Gezocht: mensen met een passie voor agrifood!

Noordoost-Brabant is de unieke topregio in AgriFood. Een plek waar aanpakkers, vernieuwers en uitblinkers laten zien wat ze in huis hebben. Hier groeien we sámen door innovaties naar de markt te brengen, bij te dragen aan duurzaamheid, jonge mensen op te leiden en stevig in te zetten op het brede netwerk. Onze projecten – in alle soorten en maten – zijn interessant voor organisaties die actief zijn in de agrifood sector óf daarbuiten.

We zijn altijd op zoek naar inspirerende mensen of bedrijven die zich aan willen sluiten. Bent u op zoek naar een samenwerking? Of heeft u misschien een springplank voor talent te bieden? Welkom bij AgriFood Capital.

We doen het gewoon. Doet u ook mee?