Arbeidsmarktdashboard.nl naar een nieuwe fase

20 april 2017

Nieuws

De partners van Brainport Network tekenden onlangs een samenwerkingsovereenkomst voor de doorontwikkeling van het Arbeidsmarktdashboard. Hiermee gaat de ‘Tom-Tom van de arbeidsmarkt’ naar een nieuwe fase. De basisversie die eind 2015 is gelanceerd, wordt goed gebruikt. Echter, om de beoogde doelstellingen - economische groei via transparantie en meer mobiliteit op de arbeidsmarkt – te halen, zijn nieuwe toepassingen noodzakelijk.

In de periode 2017-2019 komen daarom nieuwe dashboards. Bij vraag en aanbod zal de focus meer op competenties komen te liggen. Daarnaast worden data uit buurlanden toegevoegd en wordt de gebruiksvriendelijkheid van het systeem verbeterd. Ook zullen meer provincies en regio’s met elkaar gaan samenwerken. In de doorontwikkeling hebben de partners o.a. de samenwerking gezocht met de vorig jaar gestarte Jheronimus Academy of Data Science (JADS) in ’s-Hertogenbosch.

Ga voor actuele ontwikkelingen op de arbeidsmarkt van Noordoorst-Brabant en andere regio's naar www.arbeidsmarktdashboard.nl,

Ik wil op de hoogte gehouden worden van de ontwikkelingen binnen Agrifood Capital.

Ik ben ouder dan 16 jaar en ga akkoord om de nieuwsbrief te ontvangen. Voor meer informatie over je rechten, inschrijven en uitschrijven zie onze privacy verklaring.

Gezocht: mensen met een passie voor agrifood!

Noordoost-Brabant is de unieke topregio in AgriFood. Een plek waar aanpakkers, vernieuwers en uitblinkers laten zien wat ze in huis hebben. Hier groeien we sámen door innovaties naar de markt te brengen, bij te dragen aan duurzaamheid, jonge mensen op te leiden en stevig in te zetten op het brede netwerk. Onze projecten – in alle soorten en maten – zijn interessant voor organisaties die actief zijn in de agrifood sector óf daarbuiten.

We zijn altijd op zoek naar inspirerende mensen of bedrijven die zich aan willen sluiten. Bent u op zoek naar een samenwerking? Of heeft u misschien een springplank voor talent te bieden? Welkom bij AgriFood Capital.

We doen het gewoon. Doet u ook mee?